Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 12869
Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 28 de novembre de 2018, per la qual es modifica la composició del Tribunal Qualificador de les proves selectives convocades per a l’ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna, al cos facultatiu tècnic, escala de tecnologies de la informació i telecomunicacions, especialitat informàtica, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 151, de 12 de desembre de 2017, es va publicar la Resolució de 4 de desembre de 2017 per la qual s’aprova la convocatòria, les bases, el barem de mèrits i la designació del Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l’ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna, al cos facultatiu tècnic escala de tecnologies de la informació i telecomunicacions, especialitat informàtica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears,.

2. Atès que el Tribunal Qualificador no està complet, ja que algunes de les persones que en són membres estan afectades per una causa legal d’abstenció o renuncia que es considera procedent i que n’impossibiliten l’actuació, es fa necessari designar noves persones com a membres per poder continuar amb la tramitació del procés.

3. Atès que en el nomenament del vocal 3 suplent en la Resolució de designació del Tribunal Qualificador de data 4 de desembre de 2017 es nomenar com Antònia Maria Galmés Estévez en comptes de Andrea Maria Galmés Estévez, es rectifica l'errada material de conformitat amb l'art. 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Resolució

1. Modificar la composició del Tribunal Qualificador del cos facultatiu tècnic, escala de tecnologies de la informació i telecomunicacions, especialitat informàtica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, establerta en l’annex 2 de la Resolució de 4 de desembre de 2017 per la qual s’aprova la convocatòria, les bases, el barem de mèrits i la designació del Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l’ingrés, escala de tecnologies de la informació i telecomunicacions, especialitat informàtica pel torn lliure i pel torn de promoció interna, al cos facultatiu tècnic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. Designar una persona com a nou membre vocal 1 suplent del Tribunal Qualificador, segons s’indica en l’annex d’aquesta Resolució.

3. Rectificar l'errada material en el nomenament de la vocal 3 suplent, segons s'indica en l'annex d'aquesta Resolució.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, en el termini d’un mes comptador a partir de l’endemà que s’hagi publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d’acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa de Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà d’haver-se publicat aquesta Resolució, d’acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 28 de novembre de 2018

La consellera d’Hisenda i Administracions Públiques Catalina Cladera i Crespí

ANNEX Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés al cos facultatiu tècnic escala de tecnologies de la informació i telecomunicacions, especialitat informàtica de l'Administració Especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Vocal:

- Primera. Designada per sorteig d'entre els funcionaris de carrera del cos facultatiu tècnic, escala de tecnologies de la informació i telecomunicacions, especialitat informàtica de l'Administració Especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Titular: Beatriz Japón Espejo

Suplent: Lourdes Lucio Parla

-Tercera. Designada per sorteig entre el personal funcionari de carrera del cos superior de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

Titular: Juana María Forteza Pujol

Suplent: Antonia Andrea Galmés Estévez