Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA

Núm. 12858
Inscripcions formalitzades en el Registre Únic de Fundacions de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant la Resolució del director general de Relacions Institucionals i Acció Exterior de 23 de maig de 2018 es va qualificar, reconèixer i inscriure la Fundación Centro Crea-T, amb domicili al carrer Elcano, 2, baixos, CP 07014, Palma.

D’acord amb l’article 6 dels Estatuts, les finalitats de la Fundació són, entre d’altres:

  • La creació d’una escola autònoma, inclusiva i vivenciada, oberta a l’entorn; que faciliti el ple desenvolupament de les capacitats de l’ésser humà: físiques, emocionals, socials, intel·lectuals i espirituals.

  • La creació d’un espai d’assistència a la tercera edat, prestant els serveis assistencials necessaris per al seu desenvolupament personal i emocional, des de la perspectiva de la psicomotricitat vivenciada.

  • La promoció i el desenvolupament d’iniciatives i projectes la finalitat dels quals sigui el foment de la inclusió de tots els éssers humans, amb atenció especial a la discapacitat.

Atès tot això, la Fundación Centro Crea-T queda inscrita en el Registre Únic de Fundacions de les Illes Balears amb el número 100000000378, adscrita al Protectorat de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació del Govern de les Illes Balears.

  

Palma, 30 de novembre de 2018

El director general

Josep Enric Claverol i Florit