Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA

Núm. 12856
Inscripcions formalitzades en el Registre Únic de Fundacions de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant la Resolució del director general de Relacions Institucionals i Acció Exterior de 10 de setembre de 2018 es va qualificar, reconèixer i inscriure la Fundación Mallorca Íntegra, amb domicili al carrer del Vicari Joaquim Fuster, 277, baixos, CP 07007, Palma.

D’acord amb l’article 6 dels Estatuts, la Fundació té com a objectiu millorar la qualitat de vida i proporcionar suport als sectors i àmbits més desfavorits i emergents de la nostra comunitat, a les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorns del desenvolupament i a qualsevol altra persona o grups que es trobin en risc d’exclusió social i/o situació de vulnerabilitat, com també als respectius entorns familiars. Les accions de la Fundació estaran orientades a la inclusió i integració social d’aquestes persones mitjançant, principalment, programes socials, laborals, esportius, lúdics i formatius. Així mateix, l’esmentat article 6 recull, a més, les finalitats específiques de la Fundació.

Atès tot això, la Fundación Mallorca Íntegra queda inscrita en el Registre Únic de Fundacions de les Illes Balears amb el número 100000000380, adscrita al Protectorat de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació del Govern de les Illes Balears.

Palma, 30 de novembre de 2018

El director general

Josep Enric Claverol i Florit