Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 12832
Convocatòria i bases específiques del procés selectiu per a l'accés a Oficial 1ª Brigada d'obres i serveis, pel sistema de promoció interna

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovació convocatòria i bases específiques que regiran el procés selectiu per a l'accés a la categoria d'Oficial 1ª brigada d'obres i serveis, grup C2, pel sistema restringit de promoció interna, de l'Ajuntament de Sóller.

El dia 4 de desembre de 2018 la Junta de Govern de l'Ajuntament de Sóller va aprovar la convocatòria i bases específiques que regiran el procés selectiu per a l'accés a la categoria d'Oficial 1ª brigada d'obres i serveis, grup C2, pel sistema restringit de promoció interna, de l'Ajuntament de Sóller, així com la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears com a continuació es transcriuen:

BASES ESPECÍFIQUES QUE REGIRAN EL PROCÉS SELECTIU PER A L'ACCÉS A LA CATEGORIA D'OFICIAL 1ª BRIGADA D'OBRES I SERVEIS, GRUP C2, PEL SISTEMA RESTRINGIT DE PROMOCIÓ INTERNA, DE L'AJUNTAMENT DE SÓLLER.

1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA

L'objecte de les presents bases és regular el procediment per a cobrir, com a funcionari de carrera, un lloc de treball d'Oficial 1ª Brigada d'obres i serveis vacant en la plantilla municipal d'aquest Ajuntament, inclosos en l'oferta pública d'ocupació de l'exercici 2018 (BOIB núm. 91 de 24 de juliol de 2018).

Característiques del lloc de treball:

Escala: Administració Especial. Subescala Serveis Especials. Denominació: Oficial 1ª Brigada d'obres i serveis

Grup C2.

Titulació mínima exigida: Títol de Graduat Escolar, Formació professional de primer grau o equivalent.

Les presents bases defineixen els requisits, proves, mèrits i altres aspectes procedimentals de la selecció, a més de la regulació continguda en la EBEP i la LFPIB.

2. PROCEDIMENT SELECTIU.

El procediment de selecció és el de concurs-oposició.

3. REQUISITS I CONDICIONS DE LES PERSONES ASPIRANTS.

Podran prendre part a les proves selectives les persones aspirants que reuneixin els requisits següents:

1. Tenir la nacionalitat espanyola, sense perjudici del que disposa l'article 57 (accés a l'ocupació pública de nacionals d'altres Estats), de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

2. Tenir complerts 16 anys d'edat en la data d'acabament del termini per a la presentació de sol·licituds i no excedir, si escau, de l'edat màxima de jubilació forçosa.

3. No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei a l'Estat, de les Comunitats Autònomes, o de l'Administració Local, ni acomiadat d'acord amb el corresponent procediment, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques.

4. No patir cap malaltia o defecte físic o psíquic que impedeixi el correcte exercici de les funcions de la plaça a la qual s'oposita.

5. No trobar-se afectat per cap de les causes d'incapacitat previstes a la legislació vigent.

6. Estar en possessió del títol de Graduat Escolar, Formació professional de primer grau o equivalent o estar en condicions d'obtenir-la en la data d'acabament del termini de presentació d'instàncies.

Els aspirants que al·leguin estudis equivalents als exigits, hauran de citar la disposició legal en la qual es reconeix aquesta equivalència o, si s'escau, aportar certificació expedida en tal sentit per l'organisme competent en matèria d'homologació de títols acadèmics que acrediti aquesta equivalència.

En el cas de titulacions expedides a l'estranger caldrà aportar la corresponent documentació que acrediti la seva homologació oficial.

7. Justificant d'haver efectuat l'ingrés de 12,00 € en concepte de taxa per drets d'examen, en la següent entitat bancària:

BANKIA ES16 2038 3389 2864 0000 0108.

La falta de justificació del pagament íntegre dels drets d'examen, en el termini de presentació de sol·licituds, determinarà l'exclusió definitiva de l'aspirant.

8. Disposar del nivell B1 (abans A) de català per la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern Balear, EBAP o altres entitats equivalents. Els aspirants que no presenten aquest certificat hauran de superar la prova corresponent amb caràcter previ i eliminatori a l'inici del procés de selecció. El seu resultat serà apte / no apte i la qualificació de no apte impedirà a la persona interessada continuar amb el procés selectiu. L'anunci de la data de celebració d'aquesta prova es publicarà juntament amb la llista provisional d'admesos i exclosos al procés selectiu.

9. Pertànyer com a funcionari de carrera de la plantilla de l'Ajuntament de Sóller, operari brigada, amb una antiguitat mínima de dos anys en el cos o escala a la qual es promociona.

Amb caràcter previ a la formalització del nomenament, l'interessat ha de manifestar que no desenvolupa cap treball o activitat en el sector públic dels que delimita la Llei 53/84, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques , i que no percep pensió de jubilació, retir o orfandat. Els aspirants hauran de reunir els requisits establerts en aquestes bases a la finalització del termini de presentació de sol·licituds i mantenir-los durant tot el procés selectiu. En aquest sentit, es podran efectuar les comprovacions oportunes fins al nomenament.

4. CARACTERÍSTIQUES DEL LLOC DE TREBALL.

Les característiques i les retribucions seran les que corresponguin al lloc de treball d'Oficial 1ª de la brigada d'obres i serveis vacant en la plantilla de funcionaris de l'Ajuntament de Sóller.

5. SOL·LICITUDS.

5.1.- Les sol·licituds per prendre part en el procés selectiu es presentaran en el Registre General de l'Ajuntament, dins el termini dels 10 dies naturals a partir del dia següent al de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), i es dirigiran al Sr. Batle de la Corporació. Si l'últim dia de presentació fos dissabte o festiu, el termini s'entendrà ampliat fins al dia següent hàbil. També podran presentar-se per les formes previstes a l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú.

Les instàncies presentades en la forma prevista en el citat article 16.4, no seran admeses encara que consti que s'enviaran abans de la finalització del termini de presentació de sol·licituds, de no ser remeses a l'Ajuntament de Sóller al correu electrònic barbona@a-soller.es amb la justificació de l'enviament amb la data de remissió de la sol·licitud del dia en què s'envia i la documentació dels requisits.

Per ser admès i, si escau, prendre part en les proves selectives corresponents, les sol·licituds hauran de consignar les dades i acompanyar la documentació que acrediti els requisits i els mèrits descrits.

5.2.-A més de les dades de caràcter personal i professional que constin a la sol·licitud, els aspirants hauran de consignar les dades i acompanyar la documentació que s'indica a continuació (excepte si aquesta fos ja a l'Ajuntament, segons regulen: l'article 13 de la Llei 39 / 2015 del PAC; el Reial Decret 1178/1994, de 5 d'agost, sobre procediment d'atorgament, modificació i extinció d'autoritzacions, i el l'article 119.1.e) de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears; per a això haurà de declarar en la instància, aportant suficient informació perquè aquesta pugui ser localitzada):

a) Manifestar que es reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides en aquestes Bases, per a la plaça en qüestió, referides sempre a la data de finalització del termini assenyalat per a la presentació de sol·licituds.

b) Acompanyar fotocòpia compulsada del Document Nacional d'identitat o passaport en vigor.

c) Acompanyar el títol de Graduat Escolar, Formació professional de primer grau o equivalent o declaració responsable d'estar en condicions d'obtenir en la data d'acabament del termini de presentació d'instàncies.

d)Acompanyar el certificat del nivell B1 de coneixement de la llengua catalana expedit per l’òrgan competent en matèria de política lingüística del Govern de les Illes Balears, o bé del títols, diplomes i certificats equivalents d’acord amb la normativa vigent, sinó es farà la prova específica prèvia a la fase d'oposició

e) Justificació del pagament de la taxa per drets d'examen

f) Els aspirants hauran de relacionar els mèrits de què disposin. Aquests mèrits hauran de ser acreditats documentalment mitjançant certificats, diplomes, títols, etc., originals o fotocòpies compulsades.

El Tribunal no valorarà els mèrits al·legats i no justificats en la forma que s'indica en aquestes bases.

5.3.-Els aspirants amb discapacitat hauran de presentar còpia del document de l'IBAS o equivalent que acrediti aquesta circumstància i la seva capacitat per al desenvolupament de les funcions i tasques corresponents a la plaça que es convoca, i sol·licitar les possibles adaptacions de temps i mitjans per la realització de l'exercici en què aquesta adaptació sigui necessària.

5.4.-. Amb caràcter previ a la publicació de la llista definitiva d'aspirants admesos i exclosos, els aspirants dels altres estats membres de la Unió Europea o d'estats extracomunitaris la llengua oficial no sigui el castellà, han d'acreditar el seu coneixement mitjançant la realització d'una prova, en la qual exclusivament es comprovarà que posseeixen el nivell adequat de comprensió i expressió oral i escrita del castellà.

No obstant això, no hauran de realitzar aquesta prova els qui estiguen en possessió del Diploma d'Espanyol com a llengua estrangera (nivell intermedi), regulat pel Reial Decret 1137/2002, de 31 d'octubre, pel qual es regulen els diplomes d'espanyol com llengua estrangera (DELE), o del certificat d'aptitud en espanyol per a estrangers expedit per les escoles oficials d'idiomes.

També estaran exempts de realitzar aquesta prova, els estrangers que acreditin haver prestat serveis en qualsevol administració pública espanyola durant almenys un any o ja haguessin superat aquesta prova en alguna convocatòria anterior, i els que hagin obtingut una titulació acadèmica espanyola.

5.5.- El Batle de Sóller, per si mateix o a proposta del Tribunal Avaluador, podrà sol·licitar amb l'efecte que sigui procedent, que els interessats acreditin els punts on se suposi que han incorregut en inexactitud o falsedat a l'hora de formular la sol·licitud corresponent.

5.6.- La presentació de la instància implica, als efectes de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el consentiment dels afectats per a la seva utilització a fi de la gestió de la mateixa per l'àrea de recursos humans, sent obligatòria la seva complementació. Disposant, en tot cas, dels drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes previstos en la legislació vigent, i sent responsable del fitxer l'Ajuntament de Sóller.

6. ADMISSIÓ DE LES PERSONES ASPIRANTS.

Finalitzat el termini de presentació d'instàncies, la Batlia aprovarà per resolució la relació provisional d'admesos i exclosos, que serà publicada en el Tauler d'Anuncis de la pàgina web de l'Ajuntament de Sóller (www.a-soller.es), concedint-se un termini de 3 dies hàbils per a la presentació d'esmenes o reclamacions, d'acord amb el que preveu l'article 71 de la LRJAP.

Un cop examinades les que s'haguessin presentat, es publicarà la relació definitiva d'admesos a través dels mitjans referits. De no presentar-se cap reclamació es considerarà definitiva la inicialment publicada.

Aquesta resolució determinarà el començament dels terminis i efectes de possibles impugnacions i recursos.

7. ÒRGAN DE SELECCIÓ.

Els membres del Tribunal hauran de ser funcionaris de carrera, d'igual o superior categoria, i amb titulació acadèmica d'igual o superior nivell a l'exigida als aspirants per a l'ingrés.

Estarà format per:

- President Titular i Suplent

- Vocal 1 Titular i Suplent, qui també actuaran com a secretari-a amb veu i vot.

- Vocal 2 Titular i Suplent

- Vocal 3 Titular i Suplent

- Vocal 4 Titular i Suplent.

El Tribunal no podrà constituir-se ni actuar sense l'assistència de més de la meitat dels seus membres, ja siguin titulars o suplents, i les decisions s'adoptaran per majoria. En cas d'empat, decidirà el President. Sempre serà necessària la presència del President i del Secretari.

Al Tribunal de selecció podrà assistir, sense formar part del mateix, un membre de la Junta de Personal o Representant sindical, que actuarà com a observador, en funcions de vigilància.

El Tribunal podrà disposar la incorporació d'assessors o especialistes per a totes o alguna de les proves. Els membres del Tribunal hauran d'abstenir-se d'intervenir, i ho notificaran a l'autoritat convocant, quan concorri alguna de les causes previstes a l'article 23 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú, o si han realitzat tasques de preparació d'aspirants a proves selectives d'accés a la plaça que es tracta, durant els cinc anys anteriors a la publicació de la convocatòria. Així mateix, els aspirants podran recusar els membres del Tribunal quan es doni alguna de les circumstàncies esmentades al paràgraf anterior, d'acord amb el que preveu l'article 24 de la mateixa Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú.

8. PUBLICACIÓ DE LES VALORACIONS.

8.1 Conclosa la valoració de l'oposició i dels mèrits, l’òrgan de selecció ha de fer pública, en el tauler d’anuncis de la pàgina web de l’Ajuntament, una llista provisional amb les puntuacions que han obtingut les persones aspirants, amb indicació del número del document nacional d’identitat.

8.2 Les persones aspirants disposaran d’un termini de 3 (tres) dies hàbils, comptats a partir de l’endemà de la publicació de la llista, per sol·licitar revisió i/o audiència al Tribunal.

9. ORDRE DE PRELACIÓ I DESEMPATS.

9.1 L’ordre de prelació el determina la qualificació obtinguda en la valoració dels mèrits i la fase d'oposició.

9.2 En el cas que es produeixin empats, s’han de resoldre atenent successivament als criteris següents:

a) Acreditar més temps de serveis prestats a l'Administració local.

b) Ser major de 45 anys.

c) Tenir més càrregues familiars.

Si persisteix l'empat, es procedirà a efectuar un sorteig.

10. RESOLUCIÓ DE LA CONVOCATÒRIA, PUBLICACIÓ I PROPOSTA DE NOMENAMENT.

10.1 L’òrgan de selecció ha d’elaborar una llista definitiva general de totes les persones aspirants per ordre de puntuació obtinguda i ha d’elevar al batle una proposta de nomenament a favor de la persona que hagi obtingut major puntuació.

10.2 La resolució s’ha de fer pública en el tauler d’anuncis de la pàgina web de l’Ajuntament de Sóller.

10.3 La persona aspirant que hagi quedat en primer lloc haurà de presentar, dins el termini dels deu dies següents a l'exposició al tauler d'anuncis i a la pàgina web els documents acreditatius de què reuneix els requisits establerts a la base tercera.

10.4 Si, dins el termini indicat i llevat de casos de força major, la persona aspirant proposada no presentàs la documentació o no tingués els requisits exigits, no podrà ser nomenada i l’òrgan de selecció proposarà el nomenament a favor de l’aspirant següent segons l’ordre de puntuació obtingut.

10.5 Una vegada que l'aspirant seleccionat/ada hagi presentat la documentació, i si aquesta està conforme, l'òrgan oportú de la Corporació efectuarà el corresponent nomenament com a funcionari de carrera.

Efectuat el nomenament, el/la opositor/a nomenat/ada haurà de prestar jurament o promesa i prendre possessió en el termini de tres dies hàbils, comptats a partir del dia següent en què se li notifiqui el nomenament. Qui no prengui possessió en el termini indicat, sense perjudici de causa justificada, es considerarà que desisteix.

11. PERÍODE DE PRÀCTIQUES.

L'aspirant anomenat Funcionari en pràctiques, veurà CONDICIONAT el seu accés a funcionari de carrera de la plaça a que es presenta, a la superació d'un període de pràctiques que tindrà una durada de quatre mesos amb caràcter obligatori.

Al terme del dit període, l'aspirant haurà d'obtenir una valoració d'apte o no apte, per al qual és prendrà com a referència l'informe que hagi emès la Comissió de Valoració designada a l'efecte i composta pels membres del servei que correspongui a la plaça. La declaració d'aptitud correspondrà a l'Autoritat competent de la Corporació.

L'aspirant que no superi el període de pràctiques, perdrà tots els drets al seu nomenament com a Funcionari de carrera d'Oficial 1ª.

Així mateix, en qualsevol moment del període de pràctiques podrà ser determinada l'eliminació d'un aspirant per motius disciplinaris.

Conforme al que Disposa el Reial Decret 456/1986, de 10 de febrer, a els funcionaris en pràctiques percebran les retribucions equivalents al sou i pagues extres de la plaça corresponent. No obstant això, durant el temps en què les pràctiques es realitzin exercint un lloc de treball, l'import anterior s'incrementarà en els retribucions complementàries corresponent al dit lloc.

12. BORSA DE TREBALL.

Finalitzada la selecció, el tribunal elevarà la seva proposta a la Batlia per resoldre la constitució d'una borsa de treball.

Els aspirants que conformin la mencionada borsa de treball es trobaran a l'espera de ser cridats per l'Ajuntament, per ordre de puntuació quan es produeixi la necessitat de nomenament com a funcionari interí.

Els aspirants que siguin cridats i donin la seva conformitat al seu nomenament com a funcionari interí en el termini d'un dia hàbil (o dos dies hàbil si la crida es fa així un divendres) hauran de presentar, en el termini de tres dies hàbils a comptar del següent a l'acceptació, la documentació requerida per l'Administració. No poden ser nomenats els que no presentin la documentació en el termini indicat, excepte cas de força major o si es dedueix que no tenen algun dels requisits.

A la resta, el funcionament de la borsa creada es durà a terme d'acord amb el que preveu l'article 5 del Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s'aprova el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma.

Quan es produeixi una proposta de nomenament, els aspirants presentaran, en el termini que en cada cas se li comuniqui, els documents que calguin per a la seva contractació. En tot cas hauran de presentar:

a) Fotocòpia compulsada de document d'afiliació a la Seguretat Social.

b) Annex 1 Certificat de serveis prestats en altres administracions (càlcul de triennis)

c) Compte corrent bancari.

Si dins el termini indicat, excepte casos de força major, els aspirants proposats no presentessin la documentació o no reunissin els requisits exigits, no podran ser nomenats i quedaran anul·lades totes les actuacions, sense perjudici de les responsabilitats en què haguessin pogut incórrer.

Es mantindrà l'ordre de la borsa de treball als aspirants que, en el moment de ser cridats, es trobin en alguna de les següents situacions:

- Incapacitat temporal, incloent-se també la situació de suspensió de contracte per risc en l'embaràs. En aquest supòsit l'informe de baixa o certificat mèdic haurà de ser anterior a la data de la crida.

- Maternitat o paternitat, tant per naturalesa com per adopció o acolliment, durant aquest període, es produirà la suspensió temporal de la permanència a la borsa.

- Raons de força major, apreciades per l'Administració.

- Trobar-se en el moment de la crida en servei actiu en qualsevol administració o empresa privada.

La justificació d'aquests casos s'haurà de lliurar en el termini concedit per presentar la documentació abans indicat.

La borsa de treball creada a partir de les bases d'aquesta convocatòria deroga totes les anteriors borses de treball d'oficials 1ª enterramorts de l'Ajuntament de Sóller.

13. FASE D'OPOSICIÓ.

Aquesta fase consta d'un exercici obligatori i eliminatori que es qualificarà entre 0 i 25 punts, havent-se d'aconseguir un mínim de 13 per ser apte. Seran eliminats els candidats que no obtinguin una puntuació mínima de 13 punts. Un cop obtinguda la puntuació mínima de tretze punts, s'aniran sumant fins arribar a un màxim de 12.

Exercici:

Consistirà a resoldre, «in situ», en las dependències de l'edifici anomenat Sa Panificadora (actual ubicació de la brigada d'obres i serveis), en un temps màxim de 60 minuts, un supòsit pràctic.

14.-MÈRITS DE LA FASE DE CONCURS (màx 39 punts):

La puntuació màxima de la fase de concurs serà de 39 punts.

Els mèrits al·legats i justificats pels aspirants en aquesta fase de concurs i que el Tribunal valorarà es regiran pel següent barem:

1) Experiència professional (fins a 22 punts):

1.1. Administració Local i altres organismes públics: 0,50 punts per mes efectiu de serveis prestats (màx 15). En aquest apartat es valoraran els serveis prestats en l'Administració en qualitat de personal funcionari de carrera, interí o laboral, pertanyent als cossos especials de personal d'oficis. No es computaran les fraccions inferiors a un mes.

1.2. Empreses privades: 0,25 punts per mes efectiu de serveis prestats (màx. 7). En el cas d'empreses privades, es valoraran els serveis prestats amb funcions equivalents a personal d'oficis. No es computaran les fraccions inferiors a un mes.

Forma d'acreditació: En empresa pública, mitjançant certificat expedit per l'òrgan competent de l'Administració de què es tracti. En empresa privada, mitjançant certificat d'empresa amb indicació de la data d'alta i baixa, categoria professional, tipus de contracte i funcions realitzades. Excepcionalment, per al cas d'extinció de l'empresa on es van prestar els serveis, s'aportaran els documents originals o fotocòpies degudament confrontades que justifiquin de forma fefaent les dades indicades anteriorment.

2) Coneixements de la llengua catalana (fins a 2 punts):

Aquest apartat serà valorat segons el barem:

Certificat nivell B2 ............................................... ............ 1,00 punts.

Certificat nivell C1 ............................................... ............ 2,00 punts.

3) Accions formatives (màx. 15 punts)

Les accions formatives estaran constituïdes per:

Els cursos de formació o perfeccionament impartits o promoguts per les administracions públiques, els impartits en el marc dels acords de formació contínua entre l'Administració i els agents socials, així com els homologats per l'EBAP, així com els cursos de formació ocupacional impartits o promoguts pel Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB), per la Conselleria de Treball i formació, i per altres entitats o organismes locals, autonòmics o estatals amb competències en matèria de formació ocupacional, quan el contingut estigui directament relacionat amb les funcions de la plaça a la qual s'opta.

Els cursos d'informàtica a nivell d'usuari (Word, Excel, Acces, correu electrònic i Internet).

El curs bàsic de prevenció de riscos laborals i els de l'àrea de qualitat, que s'han de valorar en tot cas, sempre que hagin estat impartits o promoguts per centres o organismes anteriorment assenyalats.

En tots els casos es valoraran una sola vegada les accions formatives relatives a una mateixa qüestió o un mateix programa, encara que s'hagi repetit la seva participació.

De 200 hores o més 2,25 punts

De 160 a 199 hores 1,80 punts

De 120 a 159 hores 1,50 punts

De 80-119 hores 1,10 punts

De 40 a 79 hores 0,75 punts

De 16 a 39 hores 0,30 punts

Fins a 15 hores . 0,15 punts

No es valoraran els mèrits que no s'acreditin documentalment mitjançant la presentació dels documents que s'especifiquen en els paràgrafs anteriors (originals o fotocòpies compulsades). Aquests documents s'han de presentar dins del termini de presentació de sol·licituds, sense que es puguin valorar si es presenten fora d'aquest termini.

15. INCIDÈNCIES.

El Tribunal Avaluador queda facultat per interpretar aquestes bases, resoldre dubtes i incidències que es plantegin, i prendre els acords necessaris per assegurar el correcte desenvolupament de la convocatòria aprovada, en tot allò no previst a les bases. Abans de la constitució del Tribunal Avaluador, s'atribueix a la Junta de Govern Local la facultat d'aprovar i interpretar aquestes bases i resoldre les incidències i els recursos que poguessin donar-se. Dins d'aquestes facultats s'inclouen les de desqualificar als aspirants i, en conseqüència, no puntuar les seves proves, quan aquells vulnerin les lleis o les bases de la convocatòria o el seu comportament suposi un abús o frau.

16. IMPUGNACIÓ.

Les presents bases, i tots els actes administratius que d'elles i de les actuacions del Tribunal avaluador es derivin, podran ser impugnades conforme al que estableix la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú.

              

Sóller, (Data signatura: 5 de desembre de 2018

Jaume Servera Servera)

            

ANNEX I

D./Dª.......................................................................................amb DNI núm. .................................., Veí/veïna d................................................ i amb domicili a C/........................................................................................., núm, ........... CP ................ Tel. .....................................

EXPOSA:

1.- Que SOL·LICITA ser admès/a en la convocatòria pública d'Oficial 1ª brigada d'obres i serveis, pel sistema de promoció interna, funcionari de carrera, efectuada per aquest Ajuntament d'acord amb les bases específiques publicades al BOIB núm ............... .........…

2.- Que reuneix totes les condicions requerides a la convocatòria publicada.

3.- Que coneix i accepta el contingut de la convocatòria, així per exemple, entre altres aspectes, el sistema de provisió i puntuació aplicable i la resta de condicions i circumstàncies.

4.- Que aporta a els documents que acrediten les condicions requerides per ser admès a la convocatòria i que aporta tots els documents i certificats (cursos, experiència professional, ...) que justifiquen la puntuació obtinguda.

SOL·LICITA: Que, d'acord amb l'exposat i la documentació que acompanya, tengui a bé a admetre al / a la subscrit / a a la convocatòria.

Sóller, .........................................................

(Signatura)