Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 12696
Informació pública de la declaració d’interès general per a la instal·lació de Centre Hípic i xarxa soterrada de BT del CT La Trotxa 20724 fins Centre Hípic al TM d'Alaior (NUI 13603)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Conformement el que disposa l’article 37.2 de la Llei 6/1997, de 8 de juliol, del sòl rústic de les illes Balears, per la present resta sotmès a informació pública per un període de trenta dies el següent expedient:

Declaració d’interès general: NUI 13603

Terme municipal: Alaior

Promotor: Cándida Florit Andreu

Assumpte: declaració d’interès general per a la instal·lació de Centre Hípic i xarxa soterrada de BT del CT La Trotxa 20724 fins al Centre Hípic.

  • Avantprojecte de instal·lació de Centre Hípic, redactat per l’enginyer agrònom Antoni Roca Martinez de 3 de maig de 2017.

  • Estudi d'Avaluació d'Impacte Ambiental del avantprojecte per a la instal·lació de Centre Hípic, redactat per l’enginyer agrònom Antoni Roca Martinez i modificat de 3 de maig de 2017.

  • Documentació complementaria de l'avantprojecte de instal·lació de Centre Hípic i del seu Estudi d'Impacte Ambiental, redactat per l'enginyer agrònom Antoni Roca Martinez de 3 de maig de 2017.

Les persones interessades podran examinar l’expedient durant el termini de trenta dies, comptadors des del següent al de la publicació d’aquest anunci en el BOIB i en la seu electrònica, a les dependències del Consell Insular de Menorca, plaça de la Biosfera núm. 5 de Maó (Menorca) i durant el mateix termini podran efectuar les al·legacions que considerin pertinents.

  

Maó, 29 de novembre de 2018

La Presidenta Susana I. Mora Humbert