Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ESTELLENCS

Núm. 12584
Oferta d'ocupació pública

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per resolució de Batlia d'aquest Ajuntament de data 3 de desembre del 2018, es va aprovar l'Oferta d'Ocupació Pública següent:

"Vist que per Acord del Ple de data 22 d'octubre del 2018, es va aprovar, juntament amb el Pressupost Municipal, la Plantilla i la Relació de Llocs de treball d'aquest Ajuntament per a l'any 2018, sent publicades íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província núm.147, de data 24 novembre 2018.

Vist que en la citada Plantilla i corresponent Relació de Llocs de treball figuren vacants i dotades pressupostàriament diverses places, la cobertura de les quals es considera necessària en el present exercici per al bon funcionament dels serveis municipals.

Vistos els informes emesos per la Secretaria i Intervenció d'aquesta Corporació, així com el que es disposa en els articles 91 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local i en l'article 70 del text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic aprovat per Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.

Examinada la documentació que l'acompanya, vist l'informe de Secretaria, i de conformitat amb lo establert en l'article 21.1.g) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local,

 

RESOLC

PRIMER. Aprovar l'Oferta d'Ocupació Pública d'aquest Ajuntament per a l'any 2018, que conté els següents llocs de treball:

Funcionari de Carrera:

GRUP

SUBGRUP

CLASSIFICACIÓ

Núm. VACANTS

DENOMINACIÓ

C

C2

12

1

Auxiliar administratiu

C

C1

12

1

Policia Local

SEGON. Publicar l'Oferta d'Ocupació Pública en el tauler d'anuncis de la Corporació, així com a la seu electrònica d'aquest Ajuntament http://www.ajestellencs.net/ i en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma corresponent.

TERCER.- Contra aquesta Resolució, els interessats poden interposar recurs potestatiu de reposició davant la Batlia, en el termini d’un mes comptat a partir del dia següent de la seva publicació.

També poden interposar alternativament recurs contenciós-administratiu davant del Jutjat del Contenciós Administratiu , en el termini de dos mesos, de conformitat amb el que estableixen els articles 30, 114.c) i 112.3 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, i 8, 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, Reguladora de la Jurisdicció Contenciosa-Administrativa.

En el cas d’optar per la interposició del recurs de reposició no poden interposar el recurs contenciós-administratiu fins que s’hagi notificat la resolució expressa del recurs de reposició o hagi transcorregut un mes des de la seva interposició sense haver rebut la notificació, data en què s’entendrà desestimat per silenci administratiu.

Sense prejudici poden interposar qualsevol altre recurs que estimin oportú.”

 

La qual cosa es fa públic en compliment de l'article 91 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de la Llei Reguladora de les Bases de Règim Local, l'article 70 del text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic aprovat pel Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.

 

(Estellencs, 4 de desembre de 2018

Batle,

Bartomeu Jover Sánchez)