Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE PALMA

PATRONAT MUNICIPAL DE L'HABITATGE I REHABILITACIÓ INTEGRAL DE BARRI

Núm. 12537
Patronat Municipal de l'Habitatge i Riba. Denominació lloc de feina de tècnic/a de grau mitjà especialitat habitatge

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En sessió de Junta de Govern de data 21 de novembre de 2018 es va aprovar l’acord que es transcriu a continuació:

“El Patronat té algunes places de personal vacants, i per a la seva cobertura s’haurà de tenir en compte el que determina la Ley 6/2018, de 3 de juliol, de Presupuestos Generales del Estado, per al 2018.

Vist l’article 19 de l’esmentada Llei, s’ha procedit al càlcul de la taxa de reposició d’efectius, resultant que aquesta és de 1, per la qual cosa es pot procedir a formalitzar l’oferta pública d’ocupació per aquesta plaça. Aquesta taxa s’ha calculat per la baixa de personal laboral fix per mort del titular de la plaça.

Actualment s’estan elaborant els documents pertinents per a l’elaboració de la RLLT del Patronat així com la definició de les funcions de les places. Donat què això requereix un estudi en profunditat, així com una tramitació què no estarà llesta de forma immediata, es planteja què procedeix un canvi en la denominació del lloc de feina i de la plaça, i les titulacions que poden optar-hi, així com la definició de les seves funcions dins el Patronat, amb l’objectiu d’adaptar-lo als formats de l’Ajuntament. D’aquesta manera es podrà procedir a aprovar l’oferta pública d’ocupació del 2018, què s’haurà de publicar dins aquest mateix any.

Per tot això, el Gerent del Patronat, en aplicació de l’article 11 J) és de l’opinió què cal elevar al Consell Rector per a la seva elevació a la Junta de Govern del següent:

                                                                                                    ACORD

PRIMER.- Aprovar la denominació del lloc de feina què consta a la plantilla i què es troba actualment vacant com d’aparellador/arquitecte tècnic, així com la denominació de la plaça, les titulacions que poden optar-hi, així com la definició de les seves funcions dins el Patronat, passant a ser:  DENOMINACIÓ DEL LLOC: Tècnic/a mitjà amb habitatge; DENOMINACIÓ DE LA PLAÇA: Tècnic/ a de grau mitjà especialitat habitatge. Les titulacions que podran optar a aquestes places són les de Aparellador, Arquitecte Tècnic o Grau en edificació. El nivell de català B2.

Les funcions de la plaça, dins de les competències pròpies del Patronat, són:

- Proposar, gestionar, executar, tramitar i impulsar les activitats administratives pròpies de l’organisme en col·laboració amb els tècnics de grau superior.

- Realitzar visites d'inspecció als immobles que gestiona el Patronat, valorar i informar de l'estat i condicions dels immobles, així com de les mesures adients a prendre segons el cas, per mantenir-los en condicions adients al seu ús.

- Confeccionar projectes, dirigir obres, dur a terme mesuraments i peritatges per a les quals estigui facultat, en relació als immobles què gestiona el Patronat, propis i adscrits.

- Preparar els plecs de condicions tècniques en matèria de la seva professió, per a les contractacions administratives de l’organisme.

- Controlar i informar en relació a les seves competències, en els procediments de subvencions de façanes o altres de caràcter arquitectònic, que dugui a terme el Patronat.

 - Emetre informes i propostes de resolució sobre les matèries pròpies del seu lloc de treball.

- Realitzar visites de inspecció i emetre els informes en matèria de la seva competència, relatius a l’adequació dels habitatges de que disposen els estrangers què ho sol·licitin per a la reagrupació familiar, d’acord amb els termes de la normativa d’estrangeria.

- En general, col·laborar en les tasques de gestió comunes a l'activitat administrativa.

- Complir les directrius, normes, procediments i accions preventives establertes en matèria de Prevenció de Riscs Laborals i d'actuació en emergències, col·laborant amb el Servei de Prevenció quan li sigui requerit.

- Les tasques què, dins les seves competències, li siguin encomanades pel gerent de l´ organisme.

SEGON.- Publicar el present acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears.”

 

Palma a, 27 de novembre de 2018

EL PRESIDENT PMHRIBA

José Francisco Hila Vargas