Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSORCI ESCOLA D'HOTELERIA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 12004
Resolució per la qual es convoca un lloc de treball amb contracte laboral temporal de cambrer/a per a la substitució d'un treballador en situació d'incapacitat temporal pel Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) pel sistema de concurs de mèrits

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb la Instrucció conjunta del director general de Funció Pública i Administracions Públiques i del director general de Pressuposts i Finançament de 29 de febrer de 2016, es convoca un lloc de treball de cambrer/a per a l'EHIB amb les especificacions següents:

1. Requisits

- Experiència en servei de bar o cafeteria mínima de dos anys.

- Títol de graduat en educació secundària, graduat/da escolar, títol de cicle formatiu de grau mitjà o el títol equivalent, o de formació laboral equivalent.

- Certificat B1 de llengua catalana.

- Certificat negatiu de delictes de naturalesa sexual.

2. Principals funcions

- Servei d'atenció al públic en la cafeteria i l'autoservei de l'EHIB.

- Explicació als clients del funcionament de l'autoservei.

- Col·locació i reposició de les safates.

- Col·locació i reposició dels torcaboques.

- Col·locació i reposició dels coberts de servei.

- Col·locació i reposició dels plats per a amanides.

- Neteja, col·locació i reposició dels oliers, salers i pebrers.

- Control d'entrada.

- Funcions de caixa i control de pagaments.

- Col·locació i reposició dels tassons per a l'aigua.

- Neteja i col·locació de les taules.

- Neteja general.

3. Procediment de selecció

1. Publicació en el BOIB de la convocatòria.

2. Presentació de les sol·licituds de participació en el procés de selecció dels aspirants.

El termini per presentar les candidatures és de deu dies naturals des del següent a la publicació en el BOIB, en el registre d'entrada en la Secretaria de l'Edifici Arxiduc Lluís Salvador, Campus UIB, carretera de Valldemossa, km 7,5, 07122 Palma (Illes Balears), en l'horari del registre de 9 a 14 hores. També es podran presentar d’acord amb l’article 16 apartat 4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest darrer cas, s’haurà d’avançar en la adreça electrònica vanesa.verger@uib.es la documentació amb el corresponent segell del registre on s’hagi presentat.

La forma de presentació és dins un sobre tancat, en el qual hi figurarà el títol «Plaça de cambrer/a EHIB», amb el nom complet de l'aspirant i el contingut següent: curriculum vitae, fotocòpia de DNI, vida laboral actualitzada i tota la documentació original o còpia compulsada que acrediti el compliment dels requisits exigits en el punt 1 i la que hagi de ser valorada segons els criteris del punt 5.

3. Realització d'entrevistes a cadascun dels/de les aspirants, dirigides a comprovar les aptituds i els coneixements en relació amb la plaça convocada.

4. Valoració dels/de les aspirants al lloc amb la finalitat de comprovar mèrits, capacitat i competències.

5. Contractació de la persona seleccionada amb més puntuació per cobrir el lloc vacant.

4. Òrgan de selecció

L'òrgan de selecció estarà format per les persones següents, amb indicació del lloc de treball/categoria que ocupen:

- Juan José Galmés Ginard, administrador EHIB.

- Joan Roca Moll, cap d'estudis EHIB.

- Francesc Alabat Ramon, cap del Departament de Restauració EHIB.

- Representant del Comitè d'Empresa.

5. Valoració dels mèrits

La valoració del mèrits s'estructura en quatre blocs amb la puntuació màxima següent:

Bloc

Puntuació màxima

Experiència professional

40

Formació

40

Coneixements de català

10

Entrevista personal

10

Total puntuació

100

En relació amb els diferents apartats es valoraran de la manera següent:

a) Experiència professional (màx. 40% de la puntuació global).

- Serveis prestats exercint funcions de naturalesa o de contingut tècnic anàlegs a la de la plaça: 0,50 punts per mes treballat.

La puntuació màxima en aquest apartat és de 40 punts.

b) Formació (màx. 40% de la puntuació global).

Es valoraran els cursos de formació i perfeccionament impartits o promoguts per entitats formadores i relacionats amb el servei de restauració.

A criteri de l'òrgan de selecció es valoraran els cursos d'informàtica a nivell d'usuari, el cursos en prevenció de riscs laborals, els cursos relacionats amb atenció al client i els cursos d'idiomes en llengua anglesa.

L'assistència a cursos amb un mateix contingut i objectius només es pot valorar una vegada.

Les accions formatives es valoraran quan els seu continguts estiguin relacionats directament amb les funcions del lloc de feina al qual s'opta.

La valoració dels cursos serà la següent:

- 0,1 punt per cada hora de curs realitzada, certificada i aprovada.

La puntuació màxima en aquest apartat és de 40 punts.

c) Coneixements orals i escrits de català (màx. 10% de la puntuació global)

Es valoraran els certificats relacionats amb els tipus de coneixements següents:

- Certificat B2: 2 punts

- Certificat C1: 4 punts

- Certificat C2: 6 punts

- Certificat LA (llenguatge administratiu): 2 punts

d) Entrevista personal (màx. 10% de la puntuació global).

En l'entrevista personal es valoraran els aspectes següents:

- Iniciativa

- Motivació

- Capacitat de treball en equip

- Disponibilitat

6. Causes d'exclusió

Són causes d'exclusió de la candidatura:

- La presentació de la sol·licitud fora del termini establert.

- No reunir qualsevol dels requisits del punt 1.

- La no esmena de la falta o defecte en la documentació en el termini atorgat per a això (en cas que l'òrgan de selecció observi falta o defecte en la documentació acreditativa dels requisits o dels mèrits donarà un termini de tres dies hàbils per corregir las deficiències detectades).

- No presentar-se a l'entrevista personal, ja que es considerarà que no han finalitzat el procés selectiu.

7. Condicions laborals

- Categoria professional: grup D.

- Tipus de contracte: laboral temporal per substitució d'incapacitat temporal.

  

Palma, 19 de novembre de 2018

La directora gerent del Consorci EHIB,

Maria Tugores Ques