Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 11823
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 9 de novembre de 2018 de correcció d’errors de la Resolució del director general del Servei de Salut de 5 de novembre de 2018 per la qual es fa pública la designació d’un assessor especialista en el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d’àrea d’anestèsia i reanimació dependents del Servei de Salut de les Illes Balears per mitjà de convocatòria específica de la Resolució del director general del Servei de Salut de 2 d’agost de 2018 dels tribunals dels sectors de Ponent, Llevant, Migjorn, Tramuntana, Menorca i Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 140/2018, de 8 de novembre, es va publicar la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 5 de novembre de 2018 per la qual es fa pública la designació d’un assessor especialista en el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/ facultativa especialista d’àrea d’anestèsia i reanimació dependents del Servei de Salut.

2. S’han observat diversos errors en la versió en castellà de la Resolució relatius al nom de la categoria, tant en el títol com en el punt 1 de l’apartat “Fets i fonaments de dret”.

Fonaments de dret

1. L’article 109.2 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d’ofici o a instàncies de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics que contenguin els seus actes.

2. L’article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives corresponen a l’òrgan que ha dictat l’acte o la disposició.

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Rectificar de la manera que s’indica en l’annex els errors observats en la versió en castellà publicada en el BOIB núm. 140/2018, de 8 de novembre, de la Resolució del director Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 5 de novembre de 2018 per la qual es fa pública la designació d’un assessor especialista en el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d’àrea d’anestèsia i reanimació dependents del Servei de Salut.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el web <www.ibsalut.es>.

  

Palma, 9 de novembre de 2018

El director general,

Per delegació de la consellera de Salut (BOIB 10/2016)

Julio Miguel Fuster Culebras

  

 

Annex

Correcció d’errors

1. En el títol, allà on diu:

Categoría de facultativo/facultativa especialista de área (FEA) de cardiología

hi ha de dir:

Categoría de facultativo/facultativa especialista de área (FEA) de anestesia y reanimación

2. En l’apartat “Fets i fonaments de dret”, allà on diu:

Categoría de facultativo/facultativa especialista de área (FEA) de cardiología

hi ha de dir:

Categoría de facultativo/facultativa especialista de área (FEA) de anestesia y reanimación