Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 11740
Acord del Ple del Consell insular de Formentera en sessió ordinària celebrada el 26 d’octubre de 2018 d’Incoació d’expedient de conveni urbanístic amb propietaris afectats per les obres del projecte de reforma de l’Avinguda de Joan Castelló i Guasch de Sant Ferran, TM Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord del Ple del Consell Insular de Formentera, en sessió ordinària celebrada el dia 26 d’octubre de 2018 es va adoptar, entre d’altres, el següent acord:

Primer.- INCOAR el projecte de conveni urbanístic amb les comunitats de propietaris afectades pel projecte de Reforma de l’Avinguda Joan Castelló i Guasch de Sant Ferran de ses Roques, Fase I, segons la minuta abans reproduïda.

Segon.- SOTMETRE aquest acord a INFORMACIÓ PÚBLICA en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i en la web del Consell Insular de Formentera (en concret en el punt electrònic de caire o contingut urbanístic, amb informació pública específica), així com en el Tauler d’anuncis, tot això per un termini d’UN MES, de conformitat amb l’article 98.3 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d’urbanisme de les Illes Balears.

Tercer.- CONSIDERAR que, per al cas que se’n formulin al·legacions, aquestes correspondrà resoldre-les al Ple, al qual pertoca l’aprovació pròpiament dita del projecte de conveni.    

Quart.- NOTIFICAR l’acord d’incoació del projecte de conveni urbanístic a les Comunitats de Propietaris afectades als efectes de celebrar el tràmit d’audiència.

Cinquè.- DELEGAR en la Comissió de Govern l’aprovació dels convenis urbanístics amb cada Comunitat de Propietaris afectades pel projecte de Reforma de l’Avinguda Joan Castelló i Guasch de Sant Ferran de ses Roques, Fase I.

Sisè.- FACULTAR el President del Consell Insular per a la signatura dels convenis urbanístics referits.

Setè.- CONSIDERAR que, en el seu dia, caldrà publicar en el BOIB el text íntegre del conveni, juntament amb l’acord d’aprovació, en els mateixos termes i requisits que s’exigeixen per a la publicació dels instruments de planejament”.

En compliment del disposat a l’article 98.3 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d’urbanisme de les Illes Balears, es fa públic que els mencionats documents romandran exposats al públic a les dependències del Consell Insular de Formentera, àrea d’Urbanisme, durant un termini d’UN MES a comptar des de la darrera publicació, per tal que qualsevol persona pugui formular les al·legacions que estimi convenients.

Formentera, a 12 de novembre de 2018.

El President del Consell Insular de Formentera,

Jaume Ferrer Ribas.