Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

PATRONAT MUNICIPAL D'ESPORTS

Núm. 11731
Extracte de la convocatòria per a la concessió de premis individuals a esportistes destacats d’Alcúdia 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 423058 De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris: 

Els/les beneficiaris/-àries d’aquest premi seran aquells ciutadans empadronats o naturals a Alcúdia que han obtingut un resultat destacat a qualque campionat esportiu entre l’1 de novembre de 2017 i el 31 d’octubre de 2018.

Segon. Finalitat: 

L’objecte d’aquestes bases és regular els premis que concedeix el Patronat Municipal d’Esports de l’Ajuntament d’Alcúdia amb l’objectiu de recolzar, motivar  i incentivar els esportistes d'Alcúdia que hagin aconseguit diversos mèrits esportius. A més, mitjançant la seva participació en diferents campionats o esdeveniments promocionen el nom del nostre Municipi.

Tercer. Bases reguladores: 

Bases reguladores per a la concessió de subvencions per a entitats esportives, publicada en el BOIB num. 141 de 10 de novembre de 2018.

http://www.caib.es/eboibfront/ca/2018/10899/615556/bases-reguladores-per-la-concessio-de-premis-indiv

Quart. Import: 

La dotació de la convocatòria de subvencions serà de 7.000 euros. 

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies hàbils a partir de l'endemà a la data de la publicació d'aquest extracte en el Bolletí Oficial de les Illes Balears BOIB.

 

Alcúdia, 12 de novembre de 2018.

El president delegat del Patronat Municipal d'Esports,

Joaquín Cantalapiedra Aloy