Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE CULTURA, PARTICIPACIÓ I ESPORTS

Núm. 11720
Modificació de la composició de la Junta Directiva de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada corresponent al període 2016-2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D’acord amb l’article 20.4 del Decret 86/2008, d’1 d’agost, pel qual es despleguen i es regulen els processos electorals de les federacions esportives de les Illes Balears, el 19 de gener de 2017 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la ratificació del president electe i la composició de la Junta Directiva de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada un cop finalitzat el procés electoral corresponent al període 2016-2020.

L'11 d'abril de 2017 i l'11 d'octubre de 2018 també es publiquen en el Butlletí Oficial de les Illes Balears les modificacions de la composició de la Junta Directiva de la federació.

El 23 d'octubre de 2018, el senyor Pere Joan March Ballester comunica a la Direcció General d'Esports i Joventut que el 26 de juliol de 2018 va presentar la seva dimissió com a membre de la Junta Directiva de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada davant la pròpia entitat, cosa que acredita adjuntant-ne una còpia de l'escrit amb el registre d'entrada corresponent.

Aquesta incidència no formava part de la documentació tramesa per la federació amb motiu de la modificació de la Junta Directiva que es va iniciar el 18 de maig de 2018 i es que es va continuar tramitant amb les posteriors sol·licituds de 17 i 20 d'agost de 2018 i de 3 d'octubre de 2018, procediment que va concloure amb l'Anunci del director general d'Esports i Joventut de 5 d'octubre de 2018 (BOIB núm. 125, d'11 d'octubre de 2018).

És per tot això, vist que la dimissió del senyor March implica una nova modificació de la composició de la Junta Directiva i, als efectes de la seva inscripció en el Registre d'Entitats Esportives de les Illes Balears, que la Federació -previ requeriment d'aquesta direcció general de 24 d'octubre de 2018 - va completar la documentació sol·licitada el 5 de novembre de 2018.

L’Assemblea General de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada va adoptar, entre d’altres acords, a la sessió extraordinària de 14 de maig de 2016 i per tal de dur a terme el procés electoral corresponent al període 2016-2020, que la Junta Directiva seria nomenada pel president. Aquest acord va esser ratificat mitjançant Resolució del director general d’Esports i Joventut de 8 de juny de 2016.

Per tant, novament es fa pública la modificació de la composició de la Junta Directiva de la federació, que és la següent:

Francesc Xavier Colom Canals, president

José Juan Colom Fernández, vicepresident primer

Mª Fátima Blázquez Lozano, vicepresidenta segona

Miquel Llompart Cànaves, secretari

Rafael Ramos del Amo, tresorer

Guillermo Roig Suñer, vocal

Francisco Fanals Reynés, vocal

Llorenç Vila Cladera, vocal

Josep Barceló Estelrich, vocal

Josep Sabater Nadal, vocal

Magdalena Humbert Pons, vocal

Eduardo Gaviño Cardona, vocal

           

Conselleria de Cultura, Partricipació i Esports (Data signatura electrònica: 06/11/18)

El director general d’Esports i Joventut

Carles Gonyalons Sureda