Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 11710
Consell Executiu. Aprovació de la convocatòria per a la concessió d'ajuts a esportistes menorquins o residents a l'illa de Menorca d'esports individuals, destacats l'any 2017

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Feim públic que el Consell Executiu del Consell Insular de Menorca, en sessió ordinària de dia 22 d'octubre de 2018, de conformitat amb les bases aprovades en data 13.3.2017 i publicades en el BOIB núm. 44, de 13.4.2017, va adoptar l’acord següent:

Augmentar l’import de la subvenció per esportista, d'acord amb les condicions següents:

a) Import global màxim dels ajuts i crèdit pressupostari. Les ajudes concedides s'atendran amb càrrec a les partides pressupostàries i amb els imports màxims que s'indiquen més avall.

Partida

Quantia màxima

3410.4890022

38.000,00 euros

L'import màxim per a cada esportista s'estableix en 4.500,00 €.

Aquest import únicament es podrà ampliar en el supòsit d'aportacions expresses de tercers, per contribuir al finançament de l'objecte de la convocatòria, que s'hagin concretat posteriorment a la seva aprovació.

b) El termini de presentació de sol·licituds és de 30 dies naturals comptats a partir de l'endemà d'haver-se publicat aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

c) L'òrgan instructor és la tècnica d'esports del Departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports.

Interposició de recursos

Contra aquest acord – que no exhaureix la via administrativa – es pot interposar un recurs d'alçada davant la Comissió de Govern en el termini d'un mes comptador des de l'endemà que s'hagi publicat, d'acord amb l'article 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i l'article 22 de la Llei 8/2000, de 27 d'octubre, de consells insulars.

L'esmentat recurs s'entendrà desestimat, si no es notifica la resolució corresponent, quan hagin transcorregut tres mesos des de la seva interposició. Contra la desestimació del recurs d'alçada per silenci administratiu podreu interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma

         

Consell Insular de Menorca: (Data signatura electrònica: 08/11/18)

El secretari del Consell Executiu

Octavi Pons Castejón