Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT JOAN DE LABRITJA

Núm. 11690
Aprovació conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja i l'Associació de pares i mares d'alumnes del col·legi publico Labritja de Sant Joan en activitats extraescolars esportives 2018-2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant acord de la Junta de Govern Local, de data 19 d'octubre de 2018, es va aprovar el Conveni de Col·laboració entre el Ajuntament de Sant Joan de Labritja i la APIMA del CEIP Labritja en matèria d'activitats extraescolars esportives 2018 – 2019.

6.1.- ACORD QUE PROCEDEIXI EN L'EXPEDIENT 1211/2018 SOBRE PROPOSTA DEL REGIDOR DE CULTURA DE L'AJUNTAMENT D'APROVACIÓ DE CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE L'AJUNTAMENT I L'ASSOCIACIÓ DE PARES I MARES DEL CEIP LABRITJA EN MATÈRIA D'ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESPORTIVES 2018 – 2019.-

Santiago Marí Torres, Regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja, elevo a la Junta de Govern Local la següent proposta d'acord:

Vista la proposta de conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja i l'associació de Pares i Mares d'Alumnes del Col·legi Públic Labritja de Sant Joan, per a la gestió i realització d'activitats extraescolars esportives a realitzar durant el curs escolar 2018 – 2019.

Considerant les raons i motius exposats en el text del conveni que es proposa en relació als antecedents, objecte i justificació del mateix, el text del qual es recull íntegrament en el punt primer d'aquest acord.

Considerant que en el conveni es preveu una aportació municipal per import de 7.000,00€ amb càrrec als pressupostos de 2018 i 2019.

Considerant que l'establiment de convenis de col·laboració entre els Ens locals i Associacions legalment constituïdes per a finalitats d'interès local, social o ciutadà, és perfectament viable des d'un punt de vista legal, i forma part del que s'ha vingut a denominar com un exemple d'Administració concertada, dins de l'ampli concepte d'administració indirecta.

Considerant el que es disposa en els articles 25 i 26 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local en relació a les competències municipals, i vista la delegació de competències de l'Alcaldia en la Junta de Govern Local, elevo a aquest últim òrgan la següent proposta d'acord:

Primer.- Aprovar inicialment la proposta de Conveni de subscrit entre el Ajuntament de Sant Joan de Labritja i l'associació sense ànim de lucre de pares i mares d'alumnes del col·legi públic Labritja, amb el següent text:

CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE L'AJUNTAMENT DE SANT JOAN DE LABRITJA I L'ASSOCIACIÓ DE PARES I MARES D'ALUMNES DEL COL·LEGI PUBLICO LABRITJA DE SANT JOAN EN ACTIVITATS EXTRAESCOLARS ESPORTIVES 2018-2019

REUNITS

D'una part l'Alcalde President de l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja, senyor D. Antonio Marí Marí,

I de l'altra l'Associació de Pares i Mares d'alumnes del Col·legi Públic Labritja, que actua en representació d'aquesta Associació per raó del seu càrrec,

Ambdues parts es reconeixen mútuament la qualitat amb la qual intervenen, així com també la capacitat legal necessària per formalitzar el present Conveni de col·laboració.

EXPOSEN

PRIMER - Que l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja, amb la intenció de fomentar l'activitat esportiva extraescolar dels alumnes del Col·legi Públic Labritja de Sant Joan, és pel que es farà càrrec de les funcions següents:

- Buscar monitors, clubs o agrupacions esportives que es facin càrrec d'aquestes activitats.

- Realitzar els horaris i llocs d'entrenament més adequats en funció de les necessitats dels alumnes.

- Coordinar totes les activitats Esportives.

- Buscar i realitzar activitats de competició els caps de setmana ( diades, competicions esportives, amistosos, tornejos,…)

- Coordinar als monitors.

- Portar un control dels participants (edat, sexe, població,….)

- Que l'ajuntament es farà càrrec de la promoció i divulgació en una sola oferta esportiva extraescolar de totes les activitats extraescolars del municipi.

- Que l'Ajuntament es compromet a cedir les seves instal·lacions per a ús escolar d'activitats extraescolars que origina el APIMA.

- Que l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja econòmicament es compromet a subvencionar l'activitat esportiva de Karate per un valor 7.000,00 €.

1. Karate.

A més recolza i cedeix les seves instal·lacions a altres activitats esportives com:

( )Tennis.

( ) Atletisme.

( ) Natació sincronitzada.

( )Ciclisme.

( ) Futbol.

( ) Pàdel.

( ) Patinatge artístic.

- Que l'Associació de Pares i Mares d'alumnes d'aquest Centre es compromet funcionalment a recolzar i col·laborar en el bon funcionament de les activitats extraescolars esportives i alhora animar als pares amb objecte que els seus fills participin en les activitats que es realitzin.

- Que l'Associació de Pares i Mares d'alumnes d'aquest Centre es compromet a la contractació i pagament dels monitors.

SEGON - Aquest conveni es mantindrà vigent fins al 31 de juny de 2019.

TERCER - Aquest conveni és de naturalesa administrativa i es regirà per les clàusules que s'estableixen.

En tot allò que s'hagi previst en aquest conveni, serà en aplicació de la normativa de règim local i la llei 30/92 de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu comú.

En prova de conformitat amb el contingut de l'aquest Conveni de col·laboració, les parts subscriuen el present document per duplicat exemplar i a un sol efecte i causa en el lloc i data indicats més a baix.

Segon.- Aprovar la despesa de 7.000,00€ al fet que ascendeix el compromís financer de l'Ajuntament per la signatura del conveni.

Tercer.- Sotmetre a informació pública l'aprovació inicial del Conveni mitjançant anunci publicat en el BOIB, i en el tauló d'edictes del Ajuntament de Sant Joan de Labritja, a l'efecte de que es produeixin les al·legacions que s'estimin pertinents.

Així mateix estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament de Sant Joan de Labritja

[http://santjoandelabritja.sedelectronica.es].

Cambra.- Certificar les al·legacions presentades per Secretaria perquè posteriorment siguin informades pels Serveis Tècnics Municipals.

LA JUNTA DE GOVERN LOCAL PER UNANIMITAT ACORDA APROVAR LA PRECEDENT PROPOSTA EN ELS TERMES EN què S'HA TRANSCRIT.

Contra la present Resolució, que posa fi a la via administrativa, pot interposar alternativament recurs de reposició potestatiu davant la Junta de Govern Local d'aquest Ajuntament de Sant Joan de Labritja, en el termini d'un mes a explicar des de l'endemà al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; o bé interposar directament recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma de Mallorca, en el termini de dos mesos, a explicar des de l'endemà al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici que es pugui interposar qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

     

Sant Joan de Labritja, 31 d’octubre de 2018

L’alcalde

Antoni Marí Marí