Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT, AGRICULTURA I PESCA

Núm. 11664
Resolució del conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, de 29 d’octubre de 2018, per la qual s’actualitza el cens d’embarcacions pesqueres en la modalitat d’encerclament amb port base a les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L’article 23 de la Llei 6/2013, de 7 de novembre, de pesca marítima, marisqueig i aqüicultura de les Illes Balears, crea un cens d’embarcacions pesqueres en la modalitat d’encerclament amb port base a les Illes Balears. Aquest cens està constituït per les embarcacions que estan d’alta en el cens de la flota pesquera operativa en la modalitat d’encerclament i tenen el port base a les Illes Balears.

El 9 de maig de 2015, es publicà per primera vegada el cens d’embarcacions pesqueres en la modalitat d’encerclament amb port base a les Illes Balears. Aquest cens està constituït per les embarcacions que es troben d’alta definitiva, alta provisional per reactivació i baixa provisional en el cens de la flota pesquera operativa en la modalitat d’encerclament, i tenen port base a les Illes Balears.

També, a efectes informatius, per donar a conèixer l’esforç potencial d’aquesta flota i ateses les variacions constants en els estats d’activitat de les embarcacions, s’inclouen en el cens les embarcacions en estat de baixa provisional i en estat d’alta provisional per reactivació a la data de publicació d’aquesta Resolució.

Atès que des de la darrera publicació dels cens hi ha hagut variacions a la flota d’embarcacions pesqueres en la modalitat d’encerclament amb port base a les Illes Balears, és procedent actualitzar-lo.

El Decret 24/2015, de 7 d’agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, exerceix, entre d’altres, la competència en matèria d’ordenació pesquera.

Per tot això, a fi d’actualitzar el cens d’embarcacions pesqueres en la modalitat d’encerclament amb port base a les Illes Balears i atesa l’atribució competencial que preveu l’article 20 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, dict la següent

RESOLUCIÓ

Article 1

Actualització del cens

1. S’actualitza el cens d’embarcacions pesqueres en la modalitat d’encerclament amb port base a les Illes Balears que es troben d’alta definitiva i baixa provisional en el cens de la flota operativa.

2. Les embarcacions autoritzades per pescar en aigües interiors de les Illes Balears amb la modalitat d’encerclament són les que apareixen a l’annex d’aquesta Resolució.

Disposició final única

Entrada en vigor

Aquesta Resolució entra en vigor l’endemà d’haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma, 29 d’octubre de 2018

El conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca,

Vicenç Vidal Matas

  

 

ANNEX

Cens d’embarcacions autoritzades per pescar en aigües interiors de les Illes Balears en la modalitat d’encerclament

Nom del buc

Matrícula

Foli

Estat

Port base 

Canloy II

PM-1

1861  

Alta

Palma

Els gorretes

PM-1

1975  

Alta

Palma

Leisa

PM-1

3-97

Baixa provisional

Palma

Nuevo carrillo

PM-1

2-97  

Alta

Palma

Paco y Maria

AM-2

1-00

Alta

Palma

Piraña del mar

PM-1

1856  

Alta

Palma

Sara y Thesa

PM-1

2-00  

Alta

Palma

Virgen marinera

PM-1

1-08  

Alta

Andratx

Carlos y Elena

PM-1

9-00

Baixa provisional

Palma