Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 11597
Departament de Personal. Servei de Selecció, Provisió i Gestió. Convocatòria concurs oposició per promoció interna d’Oficial Ferrer/a de l’Ajuntament de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Regidora de l’Àrea de Funció Pública i Govern Interior, per resolució número 22.382 de 7 de novembre de 2018, va acordar el següent:

PRIMER.- Convocar concurs oposició per promoció interna per cobrir una plaça d’oficial ferrer/a, vacant a la plantilla de funcionaris d’aquest Ajuntament i inclosa a  l’oferta d’ocupació de l’any 2017. Aquesta plaça està enquadrada a l’Escala d’Administració Especial, Serveis especials, personal d’oficis,  Grup C, Subgrup C2.      

SEGON.- Aprovar les bases específiques que regiran aquesta convocatòria, que s’adjunten. 

TERCER.- El termini de presentació d’instàncies serà de vint dies naturals, comptadors a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

QUART.- Les instàncies s’hauran de dirigir al Molt Honorable Senyor Batle en la forma establert en la base tercera de les bases generals que regeixen aquesta convocatòria que varen ser publicades al BOIB núm. 86 de 7 de juliol de 2016, modificades per resolució  núm. 21.854 de 28 de novembre de 2017 publicades al BOIB núm. 147 de 2 de desembre de 2017.

CINQUÈ.- No es podrà declarar superat el procés selectiu a un número d’aspirants superior al de la plaça convocada.

SISÈ.-  Nomenar els membres del tribunal del concurs oposició per promoció interna d’acord amb el sorteig realitzat el dia 29 de maig de 2018:

  • President/a designats per la Corporació:

Titular:  Bartomeu Amengual Oliver

Suplent: Miguel Pou de la Parte

  • Vocals. Designats per sorteig d’entre el personal funcionari de carrera de l’Ajuntament de Palma:

1. Titular:   Bartolomé Andreu Caimari

    Suplent: Bartolomé Juan Amer

2. Titular: Jaime Bennasar Sampol

    Suplent: Jaime Rigo Gallard

3. Titular: Juan Antonio Berrios Lara

    Suplent: Bernardo Bestard Oliver

4. Titular:   Antoni Albons Gomila

    Suplent: Francisco Gracia Pérez

Secretari/a: serà designat/da pels membres del tribunal entre els vocals. El tribunal podrà disposar de personal assessor especialista.

SETÈ.- Publicar la present resolució en el Butlletí oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l’ha dictada, conformement el que disposa l’article 123 de la Llei 39/2015, de 1 d’octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques. El termini per interposar-lo és d’un mes comptat des de l’endemà de rebre la present notificació. En aquest cas no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que s’hagi resolt el de reposició.

El recurs de reposició potestatiu s’ha de presentar al registre general d’aquest Ajuntament o a les dependències a què es refereix l’article 16.4 de la Llei 39/2015, de 1 d’octubre, abans esmentada, i es considerarà desestimat quan no s’hagi resolt ni notificat la resolució, en el termini d’un mes, comptat des de l’endemà de la seva interposició. En aquest cas queda expedita la via contenciosa administrativa.

Si no s’utilitza el recurs potestatiu de reposició, es pot interposar directament recurs contenciós administratiu, conformement al que estableix l’article esmentat anteriorment, i els 45 i següents de la llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos comptats des de l’endemà de rebre la present notificació. Això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que es consideri convenient.

Palma, 8 de novembre de 2018

El cap de Departament de Personal

p.d. Decret de batlia núm. 3000, de 26/02/2014 (BOIB núm. 30, de 04/03/2014)

Antoni Pol Coll

BASES ESPECÍFIQUES DEL CONCURS-OPOSICIÓ DE DUES PLACES D’OFICIAL/A FERRER PER PROMOCIÓ INTERNA.

 ESCALA: Administració especial, subescala serveis especials, personal d’oficis/oficial

GRUP: C, subgrup C2.

REQUISITS  DELS  ASPIRANTS: A més dels que es preveuen a les bases generals:

1. Estar en possessió del títol de graduat en educació secundaria obligatòria o equivalent.

2. Ser personal funcionari de carrera:

-  del subgrup AP, ajudant/a d’oficis o personal laboral fix i tenir dos anys de servei actiu a l’esmentada categoria. Es computarà a aquests efectes l'antiguitat com a personal laboral als esmentats càrrecs a l’Ajuntament de Palma.

- del grup C, subgrup C2, personal d'oficis/oficial de qualsevol especialitat, distinta de la plaça objecte de la convocatòria,  o personal laboral fix i tenir dos anys de servei actiu a l’esmentada categoria. Es computarà a aquests efectes l'antiguitat com a personal laboral als esmentats càrrecs a l’Ajuntament de Palma.

3. Acreditar el coneixement de la llengua catalana de nivell B1.

PROCEDIMENT DE SELECCIÓ:  Concurs oposició per promoció interna.

QUALIFICACIONS:  Tots els exercicis seran obligatoris i eliminatoris.

CATEGORIA DEL TRIBUNAL: quarta.

Les bases generals que regeixen aquesta convocatòria es varen publicar al BOIB núm. 86, de 7 de juliol de 2016, modificades per resolució núm. 21.854 de 28 de novembre de 2017 publicades al BOIB núm. 147 de 2 de desembre de 2017.

La present convocatòria està, a més, subjecta al que es disposa en la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del Personal al Servei de les Administracions Públiques.

Les presents bases tindran en compte el principi d'igualtat de tracte entre dones i homes, pel que fa a l'accés a l'ocupació, d'acord amb l'article 14 de la Constitució Espanyola, el Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, la Llei Orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva de dones i homes i la llei 11/2016, de 28 de juliol, d'igualtat de dones i homes de les Illes Balears.

L'article 55 de la Llei Orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva de dones i homes disposa que "l'aprovació de convocatòries de proves selectives per a l'accés a l'ocupació pública haurà d'acompanyar-se d'un informe d'impacte de gènere, excepte en casos d'urgència i sempre sense perjudici de la prohibició de discriminació per raó de sexe", que es complementa amb l'article 43.3 de la Llei 11/2016, de 28 de juliol d'Igualtat de dones i homes de les Illes Balears: "A les ofertes d’ocupació pública de les administracions públiques de les Illes Balears, s’hi ha d’adjuntar una avaluació de l’impacte de gènere". Tot això posa de manifest el compromís assumit per l'Ajuntament de Palma en relació amb la promoció activa de la igualtat d'oportunitats entre dones i homes, així com de prevenció i actuació davant la violència de gènere.

Les bases generals que regeixen aquesta convocatòria es varen publicar al BOIB núm. 86, de 7 de juliol de 2016, modificades per resolució núm. 21.854 de 28 de novembre de 2017 publicades al BOIB núm. 147 de 2 de desembre de 2017.

FORMA I TERMINI DE PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES

Les persones aspirants a les proves selectives hauran d’emplenar l’imprès establert per l’Ajuntament de Palma, que se’ls facilitarà a les Oficines d’Atenció a la Ciutadania d’aquest Ajuntament. Així mateix, l’esmentat imprès podrà obtenir-se a través d’Internet consultant la pàgina web www.palma.cat; aquest imprès haurà d’obtenir-se per duplicat a l’objecte que l’interessat es quedi una còpia segellada de la instància presentada.

Les sol·licituds s’han de dirigir al Batle i es podran presentar a qualsevol de les Oficines d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Palma o en qualsevol de les formes previstes a l’art. 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

Els drets d’examen seran de 13,79 euros i seran abonats per les persones interessades dintre el termini d’admissió d’instàncies mitjançant el document d’autoliquidació que les Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC) els entregarà al presentar la sol·licitud d’admissió a la convocatòria. També es poden abonar per gir postal a les oficines de correus o amb targeta financera a la pròpia OAC.

El termini de presentació de les sol·licituds serà de vint dies naturals, comptadors a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Juntament amb la sol·licitud, les persones interessades hauran d’acompanyar:

a. Una fotocòpia del document nacional d’identitat o, en el cas de no ser espanyol, del document oficial acreditatiu de la personalitat (NIE, passaport o targeta de residència).

b. Una fotocòpia compulsada del títol acadèmic exigit en cada convocatòria (anvers i revers) o certificació acadèmica que acrediti haver superat tots els estudis per obtenir el títol.

c. El resguard del pagament de la taxa fet segons la via seleccionada.

Exhaurit el termini de presentació d’instàncies, l’òrgan competent dictarà resolució en el termini màxim d’un mes aprovant la llista provisional d’admesos i exclosos, que es publicarà en el tauló d’anuncis d’aquest Ajuntament i en la seva pàgina web, amb indicació de les causes d’exclusió, així com el termini d’esmena de defectes i presentació de reclamacions que es concedeix als aspirants exclosos, que serà de 10 dies hàbils.

Transcorregut aquest termini s’aprovarà la llista definitiva d’aspirants admesos i exclosos, que es publicarà al tauler electrònic d’edictes i anuncis de la pàgina web www.palma.es d’anuncis d’aquest Ajuntament i a l’apartat d’oferta pública de feina de la mateixa pàgina web, a la relació d’exclosos es farà constar les resolucions de les reclamacions presentades.

El present procediment selectiu generarà un borsí del qual es podran nomenar per ordre de puntuació final les persones que figurin en el borsí de persones candidates que hagin superat tots o alguns dels exercicis, d’acord amb allò establert a l’article 18.2 de l’Acord regulador de les condicions de treball del personal funcionari, eventual i dels òrgans directius de l’Ajuntament de Palma.

COMPOSICIÓ DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR:

El tribunal qualificador estarà constituït per un president o presidenta, designat per l’òrgan competent, i quatre vocals, que seran designats per sorteig d’entre personal funcionari en servei actiu que reuneixi els requisits exigits a la normativa vigent. Aquesta designació implicarà la dels respectius suplents. El secretari/a serà designat per votació d’entre els vocals. El tribunal podrà disposar la incorporació de personal assessor especialista per a totes o algunes de les proves.

Podran assistir, amb veu però sense vot, les persones representants de les organitzacions sindicals representatives, per a efectuar funcions de vigilància i vetlla del bon desenvolupament del procediment selectiu.

PROGRAMA DEL CONCURS OPOSICIÓ

FASE D’OPOSICIÓ.

PRIMER EXERCICI. Prova pràctica a la qual s'haurà de demostrar la destresa i perícia a la categoria segons l’especialitat, consistirà en un exercici teòric pràctic a determinar pel Tribunal, relacionat amb les tasques pròpies de la professió d’oficial ferrer/a així com les relacionades amb el temari específic del segon exercici.

En aquest exercici s’avaluarà l’aplicació dels coneixements teòrics i la preparació dels aspirants en relació al llocs a cobrir. El Tribunal determinarà el contingut i les condicions de forma, estructura, valoració i temps de l’exercici que s’hauran de comunicar a les persones aspirants abans de l’inici de l’exercici. En la valoració de la prova pràctica s’hauran de contemplar com a mínim els criteris de preparació del material, realització de la prova, compliment de les normes de prevenció de riscs laborals, utilització de les eines adeqüades per a la pràctica, qualitat de la pràctica, correcte enmagatzenament de les eines i material sobrant i d’altres que el Tribunal consideri que s’hagin de valorar.

En el cas que puguin quedar constància grabada (fotografies, videos) dels treballs realitzats en la prova pràctica de cada persona aspirant, s’hauran d’incorporar dins l’expedient administratiu corresponent.

La qualificació o puntuació màxima de l’exercici serà 10 punts. Seran eliminats les persones candidates que no obtenguin 5 o més punts. El temps màxim per desenvolupar aquestes proves serà determinat pel tribunal.

SEGON EXERCICI. Consistirà a contestar per escrit, un qüestionari de 40 preguntes, sobre el contingut del temari que es relaciona a continuació. El temps màxim per desenvolupar aquest exercici serà determinat pel tribunal. La qualificació o puntuació màxima de l’exercici serà 10 punts. Seran eliminats les persones candidates que no obtenguin 5 o més punts.

Cada pregunta resposta correctament es valorarà amb 0,25 punts. Les preguntes no resoltes, tant si figuren les quatre opcions en blanc com si figuren amb més d’una resposta, no es valoraran. Les preguntes amb resposta errònia es penalitzaran amb un terç del valor assignat a la resposta correcta. Per efectuar la qualificació de l’exercici s’aplicarà la fórmula següent:

                 {A-(E/3) } x 10

            Q = -------------------

                            P

            Q: Resultat de la prova

            A: Número de respostes correctes

            E: Número de respostes errònies

            P: Número de preguntes de l’exercici

TEMARI DEL SEGON EXERCICI DE LA FASE D'OPOSICIÓ.

1.- Mesures de seguretat i salut laboral en el treball per tal de dur a terme de les funcions d’oficial ferrer/a.

2.- Nocions bàsiques de primers auxilis ( RCP, hemorràgies, fractures, activació del servei d’emergència) 

3.- Treballs en via pública: protecció, senyalització i control de qualitat en l’execució de treballs.

4.- Escales fixes i de mà   

5.- Equips de protecció individual. Aparells de seguretat. Descripció i ús.

6.- Manipulació de càrregues

7.- Bastides i plataformes de treball.

8.-La Llei 31/1995, de 8 de novembre, de prevenció de riscs laborals: àmbit d’aplicació. Drets i deures. Principis de l’acció preventiva. Avaluació de riscs. Obligacions dels treballadors en matèria de prevenció de riscs. Comitè de Seguretat i Salut.

9.- La Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal: règim jurídic i els seus àmbits. Vies de protecció de la confidencialitat.

10.- La Llei 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva de dones i homes: objecte i àmbit de la llei. El principi d’igualtat a l’ocupació pública. Llei 11/2016, de 28 de juliol d’igualtat de dones i homes de les Illes Balears, mesures per a la integració de la perspectiva de gènere en l’actuació de les administracions públiques de les Illes Balears.

Per a l’especialitat de ferrer/a

  1. Fonaments tècnics, procés i aplicabilitat de soldadures amb arc elèctric mitjançant elèctrode revestit i tig.

  2. Fonaments tècnics, procés i aplicabilitat de soldadures amb oxigas i mig/mag.

  3. Aliatges ferro-carboni. Acer i fundicions. Classificació de les aliatges fèrrics segons el contingut en carboni.

  4. Classificació dels procediments de soldadura. Tipus  de soldadura heterogènia i homogènia.

  5. Tractament tèrmics dels metalls. Tremp, revingut, recuit i normalitzat. Definició.

  6. Tractaments termoquímics dels metalls. Cimentació, nitruració, sulfinització. Definició.

  7.  Tractaments superficials dels metalls. Cromat i galvanitzat. Definició.

  8. Tractaments mecànics dels metalls. Mecànics en calent i en fred. Definició.

  9. Fabricació i muntatge de instal·lacions de tuberia industrial. Característiques i descripció dels components i instal·lació.

  10. Assajos no destructius en la soldadura. Assajos. Visual, líquids penetrants, ultrasons, partícules magnètiques, corrents induïdes, radiografia, rajos gamma i de pèrdues. Definició i aplicacions.

FASE DE CONCURS.

Els mèrits que es valoraran a la fase de concurs, i que vindran referits a la data de termini de presentació d’instàncies, s’hauran de presentar mitjançant la presentació d’originals o fotocòpies acarades en el model normalitzat establert a l’efecte per l’Ajuntament, dins el termini de 10 dies naturals comptadors a partir de l’endemà de la publicació de la llista definitiva d’aspirants que han superat la fase d’oposició.

Únicament es valoraran aquells que estiguin adequadament i clarament acreditats d’acord amb els barems de la fase de concurs. No es tindrà en compte la remissió a altres expedients de convocatòries anteriors. Les persones aspirants funcionàries d’aquest Ajuntament podran fer remissió al seus expedients personals.

L’acreditació de treballs fets en entitats públiques empresarials (entitats de dret públic sotmeses al dret privat), en consorcis, en fundacions del sector públic,  i en empreses societàries del sector públic es farà mitjançant el certificat de la vida laboral, i l’acreditació de la categoria i de les funcions fetes amb el contracte laboral o un certificat de l’empresa, del consorci o de la fundació corresponent, o d’una altra manera en què quedin acreditades la categoria i les funcions dutes a terme.

Els documents acreditatius del mèrits presentats podran ser retirats pels aspirants en el termini de tres mesos comptadors des de l’endemà d’adquirir fermesa la resolució definitiva del procediment. En cas contrari seran destruïts.

Els mèrits a valorar seran els que es relacionen a continuació:

1).- Valoració dels llocs ocupats: Puntuació màxima 5.

1.1 - Per serveis prestats a aquest Ajuntament o a qualsevol altre Administració Pública en el Grup AP –Agrupacions professionals- (anterior Grup E), Grup C Subgrup C1, Grup A Subgrup A1 i A2, o a una categoria equivalent a la plantilla laboral,  0,20 punts per any o fracció superior a 6 mesos, màxim: 2,50 punt.

1.2 - Per serveis prestats a aquest Ajuntament o a qualsevol altre Administració Pública en el Grup C, Subgrup C2  o a una categoria equivalent a la plantilla laboral, 0,40 punts per any o fracció superior a 6 mesos, màxim: 2,50 punts.

Es computaran els serveis prestats amb caràcter interí o previ reconeguts d’acord amb la Llei 70/78, de 26 de desembre, de reconeixement de serveis previs a l’Administració Pública.

2).- Antiguitat.- Per serveis prestats a l’administració pública, puntuació màxima 3 punts:

- Els primers cinc anys ...........   0,10 punts per any

- dels sis als deu anys .............  0,20 punts per any

- a partir dels onze anys ...........0,40 punts per any

Es computaran els serveis prestats amb caràcter previ reconeguts d’acord amb la llei 70/78, de 26 de desembre, de reconeixement de serveis previs a l’Administració Pública.

No es tindran en compte les fraccions de temps inferiors a un any.

3).- Cursos de formació i perfeccionament  Puntuació màxima: 6 punts.

Es valorarà la formació específica i relacionada amb les funcions pròpies de la plaça convocada. La valoració d’aquest criteri es du a terme d’acord amb el següent barem:

Cursos de formació i perfeccionament, jornades o seminaris impartits i/o reconeguts per l’Escola Municipal de Formació, l’Institut Nacional d’Administració Pública (INAP), l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP), l’Administració de l’Estat, l’autonòmica o la local, les universitats i les escoles tècniques, o els homologats per qualsevol d’aquestes institucions.

Es valoren en tots els casos els següents:

  • cursos realitzats en el marc dels acords de formació contínua a les administracions públiques (IV AFCAP i anteriors).

  • cursos realitzats pel mateix Ajuntament, tant del seu propi Pla de formació com del de formació contínua.

  • cursos d’informàtica

  • cursos en  matèria de normativa o aplicació pràctica del contingut propi de les competències municipals

  • cursos de prevenció de riscs laborals, així com les seves diverses especialitzacions

  • cursos en matèria d’igualtat

  • cursos en matèria de qualitat

  • cursos homologats en matèria sindical

  • Especialistes, i altra formació pròpia diferent de les titulacions oficials, impartits per les universitats.

Els cursos poden tenir qualsevol durada. Els crèdits d’aprofitament suposen els d’assistència; és a dir, no són acumulatius l’assistència i l’aprofitament. Els cursos que hagin estat impartits es valoren amb la mateixa puntuació que els cursos d’aprofitament.

No es valoren els cursos específics de capacitació per a l’accés al lloc de feina ni el curs teoricopràctic que es realitza durant el procés de selecció del concurs oposició d’administratius per a promoció interna d’auxiliars administratius, o qualsevol altre de similar.

Tampoc es valoren les assignatures encaminades a obtenir les titulacions acadèmiques.

L’hora d’aprofitament o impartició es valora amb                    0,02 punts

L’hora d’assistència es valora amb                                          0,01 punts

4).- Idiomes. Puntuació màxima 3 punts.

4.1.- Coneixement de la llengua catalana. Puntuació màxima: 2 punt. Es valoraran les següents titulacions:

- Les expedides per l’EBAP, a partir de 1994.

- Les recollides en el Decret 80/2004, de 10 de setembre, de la Direcció General de Política Lingüística de la Conselleria d’Educació i Cultura, (BOIB número 132, de 21-09-2004), sobre avaluació i certificació de coneixements de català.

- Les de l’Estudi G. Lul·lià expedits fins el curs 1983/1984, no tenint reconeixement oficial les expedides a partir d’aquesta data. 

La puntuació d’aquest apartat serà la següent:

  • Nivell avançat (certificat B2): 0,50 punts

  • Nivell de domini funcional efectiu (certificat C1): 1 punt.

  • Nivell de domini (certificat C2): 1,50 punts.

  • Coneixements de llenguatge administratiu (certificat E): 0,50 punts

Només es valorarà el certificat del nivell més alt que s’acrediti, a més del certificat de nivell de coneixements de llenguatge administratiu, la puntuació del qual s’acumularà a la de l’altre certificat que s’acrediti. En el cas que es presentin dubtes sobre la validesa d’algun certificat o sobre la puntuació que s’hi ha d’atorgar, es pot sol·licitar un informe de la Direcció General de Política Lingüística de la Conselleria de Cultura i Joventut.

4.2.- Coneixement de llengües estrangeres. Puntuació màxima: 1 punt.

  • A1 Bàsic 1 (1r curs del nivell basic) de l’Escola Oficial d’Idiomes o primer curs de nivell inicial de l’Escola Balear d’Administració Pública................................................................................................. 0,05 punts.

  • A2 Bàsic 2 (2n curs de nivell basic) de l’Escola Oficial d’Idiomes o nivell mitjà de l’Escola Balear d’Administració Pública.............................................. 0,10 punts.

  • B1 Intermedi 1,           Primer curs de nivell intermedi de l’Escola Oficial d’Idiomes o primer curs de nivell mitjà de l’Escola Balear d’Administració Pública................................................................................................. 0,15 punts.

  • B1+ Intermedi 2 Segon curs de nivell intermedi de l’Escola Oficial d’Idiomes o segon curs de nivell mitjà de l’Escola Balear d’Administració Pública........................................ .........................................................0,20 punts.

  • B2 Avançat Primer curs de nivell avançat o primer curs de nivell superior de l’Escola Balear d’Administració d’Administració Pública......................0,25 punts.

  • B2+ Avançat B2+ Segon curs de nivell avançat o segon curs de nivell superior de l’Escola Balear d’Administració d’Administració Pública......................0,30 punts.

Altres certificats del Marc comú europeu considerats equivalents que es valoren amb la mateixa puntuació que els certificats de les escoles oficials d’idiomes:

Anglès

Puntuació

A1

  

0,05

A2

Certificat de nivell bàsic EOI

KET (Key English Test). Cambridge University

ISE 0 (Integrated Skills in English). Trinity College London 

0,10

B1

Certificat de nivell intermedi EOI (= certificat de nivell elemental)

PET (Preliminary English Test). Cambridge University

ISE I (Integrated Skills in English). Trinity College London

0,20

B2

Certificat de nivell avançat EOI (= certificat de nivell superior; certificat d’aptitud)

Diplomat universitari especialista llengua anglesa (mestre o altres)

FCE (First Certificate in English). Cambridge University

ISE II(Integrated Skills in English). Trinity College London

0,30

C1

CAE (Certificate in Advanced English). Cambridge University

ISE III (Integrated Skills in English). Trinity College London               

0,40

C2

Llicenciat en filologia anglesa

Llicenciat en traducció i interpretació: llengua anglesa

CPE (Certificate of Proficiency in English). Cambridge University

ISE IV (Integrated Skills in English). Trinity College London

0,50

                                              

Francès

Puntuació

A1

DELF (diplôme d’études en langue française) A1

0,05

A2

Títol de nivell Elemental EOI

DELF A2

0,10

B1

Títol de nivell intermedi EOI (= certificat de nivell elemental)

DELF B1

0,20

B2

Títol de nivell avançat EOI (= certificat de nivell superior; certificat d’aptitud)

Diplomat universitari especialista llengua francesa (mestre o altres)

DELF B2

0,30

C1

DALF (diplôme approfondi de langue française) C1

0,40

C2

Llicenciat en filologia francesa

Llicenciat en traducció i interpretació: llengua francesa

DALF C2

0,50

                                                

Alemany

Puntuació

A1

Europäisches Sprachenzertifikat Deutsch A1

Start Deutsch 1

Títol de nivell elemental EOI

0,05

A2

Europäisches Sprachenzertifikat Deutsch A2

Start Deutsch 2

0,10

B1

Títol de nivell intermedi EOI (= certificat de nivell elemental)

Europäisches Sprachenzertifikat Deutsch B 1

Zertifikat Deutsch

0,20

B2

Títol de nivell avançat EOI (= certificat de nivell superior; certificat d’aptitud)

Diplomat universitari especialista llengua alemanya (mestre o altres)

Deutsche Sprachprüfung für den Hochschulzugang Stufe 1 (DSH-1)

Europäisches Sprachenzertifikat Deutsch B2

Goethe-Zertifikat B2

Test Deutsch als Fremdsprache (TestDaF) – TDN 3

0,30

C1

Deutsche Sprachprüfung für den Hochschulzugang Stufe 2 (DSH-2)

Europäisches Sprachenzertifikat Deutsch C1

Goethe-Zertifikat C1

Zentrale Mittelstufenprüfung (ZMP)

0,40

C2

Llicenciat en filologia alemanya

Llicenciat en traducció i interpretació: llengua alemanya

Deutsche Sprachprüfung für den Hochschulzugang Stufe 3 (DSH-3)

Europäisches Sprachenzertifikat Deutsch C2

Kleines Deutsches Sprachdiplom (KDS)

Zentrale Oberstufenprüfung (ZOP)      

0,50

                       

Els títols de l’Estudi G. Lul·lià tan tols es valoraran els expedits fins el curs 1983/1984, no tenint  reconeixement oficial les expedides a partir d’aquesta data.

Els títols o certificacions expedits per altres centres oficials es puntuaran per cursos complets.

En cas de presentar més d’un títol o certificació del mateix idioma tan sols es valorarà el de major puntuació.

5).- Titulacions acadèmiques:  Puntuació màxima 3 punt.

RELACIONADES amb el lloc de feina       

5.1  Llicenciatura, grau  ............................................ 1 punt 

5.2  Diplomat Universitari o Títol Mitjà....  0,90 punts  

5.3  Tècnic Superior en Formació professional ........ 0,80   punts

5.4.  FP 2 o equivalent .....................................  0,70  punts  

5.5.   Tècnic auxiliar, FP1 o equivalent............... 0,60 punts

NO RELACIONADES amb el lloc de feina

5.1  Llicenciatura o Grau ................................   0,50 punts

5.2  Diplomat Universitari o Títol Mitjà...........   0,40 punts

5.3  Batxiller, BUP, o Tècnic Superior no relacionat

       amb el lloc de feina.....................................   0,30 punts

5.4  FP 2 o equivalent.........................................  0,20  punts

5.5  Tècnic auxiliar, FP1 o equivalent................... 0,10punts

No es valorarà la Diplomatura si es té la Llicenciatura de la mateixa especialitat.

Total puntuació  fase de concurs: 20 punts

La fase d’oposició seria el 65% i la de concurs el 35% del resultat final.

Una vegada finalitzat el procés selectiu, el tribunal procedirà a proposar la composició d’un borsí d’interins, integrada pels aspirants que han aprovat, com a mínim, un exercici de l’oposició, per ordre de prelació.

Contra la convocatòria i les presents bases, que exhaureixen la via administrativa, es podrà interposar per part de les persones interessades recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes davant el mateix òrgan que les hagi aprovat, d'acord amb l’article 123 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques. En cas de no interposar el recurs potestatiu de reposició es podrà interposar directament recurs contenciós administratiu, segons l'article abans esmentat i 45 i següents de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació al BOIB.