Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PETRA

Núm. 11582
Aprovació inicial conveni per a la cessió anticipada de la titularitat d'una porció de finca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Primer: La Junta de Govern Local de l'Ajuntament, reunida en sessió ordinària el dia 2 de novembre de 2018, entre d'altres, va adoptar l'acord d'aprovar inicialment un conveni per a la cessió anticipada de la titularitat d'una porció de la finca registral núm. 19429 de Petra, parcialment afectada per noves alineacions el viàries en sòl urbà, previstes en la normes subsidiàries de Planejament vigents al municipi de Petra.

Segon: En compliment del que es preveu a l'article 98.3 de la LUIB, es sotmet l'esmentat acord d'aprovació inicial a informació pública, mitjançant anunci en el BOIB, durant el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la publicació d'aquest anunci; dins el termini esmentat les persones interessades podran examinar-lo i presentar les reclamacions o suggeriments que estimin oportunes.

Tercer: El text íntegre del conveni aprovat inicialment es pot consultar a la secció de notícies de la web municipal (portada d'inici) www.ajpetra.net

Quart: Finalitzat el termini d'exposició pública, i en el cas que no s'hagin presentat al·legacions, s'entendrà definitivament aprovat l'acord fins llavors provisional.

Petra, 5 de novembre de 2018.

El Batle

Martí Sansaloni Oliver.