Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HISENDA I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

Núm. 11578
Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques per la qual es modifica l’annex al Pla Estratègic de Subvencions de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per als exercicis 2018-2020, aprovat mitjançant l’Acord del Consell de Govern de 9 de març de 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 9 de març de 2018, mitjançant un Acord del Consell de Govern, es va aprovar el Pla Estratègic de Subvencions de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per als exercicis 2018-2020, que es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 31, de 10 de març.

2. El caràcter estimatiu de les quanties que es preveuen al Pla Estratègic i el temps transcorregut des de la seva aprovació fa necessari ajustar les previsions contingudes a l’annex. Ara bé, encara que aquest s’estructura en objectius i línies sense tenir en compte l’òrgan directiu, pel que fa a l’explicació dels fets es tenen en compte els mateixos, ja que les concretes modificacions de les línies reflectides a l’annex són directament gestionades, en aquest cas, pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria.

3. En aquest sentit, el SOIB proposa la modificació de la línia 1.11, que integra l’Objectiu estratègic II, Foment i Millora de l’Ocupació, per tal d’incloure aquells ajuntaments de les Illes Balears que no hagin estat beneficiaris d’una subvenció dins la línia 1 (línia II.1.6 de l’annex del Pla Estratègic) de la convocatòria del SOIB Joves Qualificats Entitats Locals 2018, i també per modificar els imports de les anualitats 2019 i 2020.

4. En l’apartat 3 de l’Acord esmentat, es delega en la persona titular de la conselleria competent en matèria d’hisenda, d’acord amb l’article 25 de la Llei 3/2003, l’aprovació i les eventuals modificacions de l’annex al Pla Estratègic de Subvencions.

Correspon, per tant, a la persona titular de la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques l’aprovació i/o modificació de l’annex al Pla Estratègic de Subvencions.

Fonaments de dret

1. L’article 25 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. El Decret 8/2015, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s’estableix l’estructura de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret 9/2015, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es disposa el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears, mitjançant el qual es nomena la senyora Catalina Cladera i Crespí, consellera d’Hisenda i Administracions Públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la modificació de l’annex al Pla Estratègic de Subvencions de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per als exercicis 2018-2020, aprovat per l’Acord del Consell de Govern de 9 de març de 2018, en el sentit següent:

- OBJECTIU II

FOMENT I MILLORA DE L’OCUPACIÓ

II.1 Foment de l’ocupació, la seguretat, el desenvolupament econòmic i l’orientació laboral

 

Allà on diu:

II.1.11

Direcció General o entitat: Servei d’Ocupació de les Illes Balears

Fonts de finançament: capítol IV FF 19021 i 20021

Descripció: subvenció per fomentar la contractació en pràctiques per part de les entitats que conformen el sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (excepte els organismes autònoms i els consorcis) i la Universitat de les Illes Balears i les seves entitats dependents o vinculades, de joves amb estudis universitaris o de formació professional de grau superior, beneficiaris del Sistema Nacional de Garantía Juvenil

Objectius i efectes: obtenir pràctica professional adequada al nivell d’estudis o formació cursats

Cost: 5.000.000 € (2019: 4.500.000 €; 2020: 500.000 €)

Convocatòria: pluriennal (2019-2020)

Incidència en el mercat: millora la possibilitat d’ocupació d’aquests joves a l’àmbit professional per al qual s’han format

Ha de dir:

II.1.11

Direcció general o entitat: Servei d’Ocupació de les Illes Balears

Font de finançament: Capítol IV FF 19021 i 20021

Descripció: subvenció per fomentar la contractació en pràctiques per part de les entitats que conformen el sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (excepte els organismes autònoms i els consorcis), la Universitat de les Illes Balears i les seves entitats dependents o vinculades, i els ajuntaments que no hagin estat beneficiaris d’una subvenció a la línia 1 (línia II.1.6 de l’annex del Pla Estratègic) a la convocatòria del SOIB Joves Qualificats Entitats Locals 2018, de joves amb estudis universitaris o de formació professional de grau superior, beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil

Objectius i efectes: obtenir pràctica professional adequada al nivell d’estudis o formació cursats

Cost: 5.500.000 € (2019: 4.620.000 €; 2020: 880.000 €)

Convocatòria: pluriennal (2019-2020)

Incidència sobre el mercat: millora la possibilitat d’ocupació d’aquests joves a l’àmbit professional per al qual s’han format

2. Disposar que aquesta Resolució desplegui els seus efectes des de la seva data de publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Palma, 6 de novembre de 2018

La consellera d’Hisenda i Administracions Públiques

Catalina Cladera i Crespí