Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

DEMARCACIÓ DE COSTES A LES ILLES BALEARS

Núm. 11574
Anunci d'Audiència en l'expediente de compliment de les sentències fermes de l'Audiència Nacional, de dates 26 de desembre de 2013 i 21 d'octubre de 2014, en els tram 1808-1813 i 1830-1839 (Cala Morell) de la partió aprovada per O.M. de 31 de març de 2009 en el terme municipal de Ciutadella, illa de Menorca (Illes Balears)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del que es disposa en l'art. 82 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, i a l'efecte de notificació a titulars de finques adjacents amb la delimitació del domini públic i altres interessats en l'expedient, als quals, intentada la notificació personal, no ha pogut practicar-se, així com als possibles interessats desconeguts o de domicili desconegut i d'aquells altres als quals no pugui notificar-se personalment, es publica el present anunci.

“Es tramita en aquesta Direcció general l'expedient sobre l'assumpte de referència.

De conformitat amb l'article 82 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, es concedeix un termini de QUINZE dies perquè dins del mateix pugui examinar l'expedient i presentar, també dins d'aquest mateix termini, els escrits, documents i proves que estimi convenient.

S'expedient es trobarà en la Sotsdirecció General de Domini Públic Marítim-Terrestre, d'aquesta Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i del Mar, (Plaça de Sant Joan de sa Creu, s/n, Madrid). Una còpia de l'expedient podrà ser examinada en la Demarcació de Costes d'aquest Ministeri en Illes Balears.

El que es comunica per si desitja fer ús d'aquest tràmit de vista o audiència que se li concedeix.”

    

Palma, a 29 d’octubre de 2018

LA CAP DE LA DEMARCACIÓ DE COSTES EN ILLES BALEARS,

Adriana Pousa García