Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

DEMARCACIÓ DE COSTES A LES ILLES BALEARS

Núm. 11571
Informació publica del projecte de "passarel.les de fusta vianants en dos trams urbans del nord de l'illa de Menorca: Cala Molí i sa Mesquida. octubre 2017"

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Amb data 10 d'octubre de 2018, la Subdirecció General per a la Protecció de la Costa de la Direcció general de Sostenibilitat de la Costa i del Mar, ha emès informe favorable al Projecte de "PASSAREL·LES DE FUSTA VIANANTS EN DOS TRAMS URBANS DEL NORD DE LA ILLA DE MENORCA: CALA MOLI I SA MESQUIDA. OCTUBRE 2017 "i clau 07-0620.

 De conformitat amb el que disposen els articles 42 i 45 de la Llei 22/88 de 28 de juliol de Costes i  els articles 86 i 98 del Reglament General de Costes aprovat per RD 876/2014 de 10 d'octubre, se sotmet a informació pública dit projecte.

 La documentació estarà a disposició del públic durant un termini de VINT DIES (20) hàbils, comptats a partir del dia següent a aquell en què tingui lloc la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de la Província a Iles Balears, podent ser examinada en les oficines d'aquesta Demarcació de Costes a Illes Balears, c / Felicià Fuster, núm. 7 de Palma i en les oficines de la Delegació de Costes de Menorca, C / Moll de Llevant, núm 6, 1r, de Maó, en horari hàbil de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores, termini durant el qual es podran formular les al·legacions que es considerin oportunes.

  

Palma de Mallorca, a 5 de novembre de 2018

LA CAP DE LA DEMARCACIÓ DE COSTES A ILLES BALEARS,

Adriana Pousa García.