Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 11568
Extracte de la Resolució de 7 de novembre de 2018, del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual es convoquen, per a l’exercici 2018, subvencions per a les accions de formació professional i adquisició de competències

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 422664

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris

1.Poden ser beneficiaris de les subvencions que es preveuen en la convocatòria les persones físiques o jurídiques, públiques o privades, que proporcionin les accions de formació definides en el Pla de Formació Agrària de les Illes Balears, aprovat per la Direcció General d’Agricultura i Pesca, que es detallen en l’annex V d’aquesta Resolució.

2. Per obtenir l’ajuda prevista a la convocatòria, els sol·licitants hauran d’obtenir, com a mínim, un 30% de la puntuació màxima possible prevista en l’apartat setè de la Resolució i complir la resta de requisits prevists en l’apartat tercer.

Segon. Finalitat

Desenvolupar cursos de formació no reglada dirigits a persones que desenvolupin les seves activitats en els sectors agrari i alimentari per fomentar la innovació a les seves explotacions, millorar el rendiment econòmic (la millora de la competitivitat, de l’organització de la cadena de distribució, de la comercialització o de la qualitat de les produccions), fomentar la diversificació, propiciar l’ús de bones pràctiques agràries, la gestió sostenible, la producció compatible amb la conservació del paisatge, la protecció del medi ambient i l’eficiència en la utilització dels recursos naturals.

Tercer. Bases reguladores

Ordre del conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Territori de 19 de febrer de 2015, per la qual s’estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de les Illes Balears 2014-2020 (BOIB núm. 29, de 26 de febrer de 2015).

Quart. Crèdit

1. A aquesta convocatòria es destina un import màxim de quatre-cents quinze mil cent vuitanta-vuit euros amb seixanta-sis  cèntims (415.188,66 €), amb càrrec als pressupostos del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de l’any 2018.

Aquesta quantia es podrà incrementar amb crèdits que es poden destinar a aquesta finalitat.

2. Les ajudes esmentades seran cofinançades pel Fons Europeu de Desenvolupament Rural (FEADER) en un 41,00%, per l’Administració General de l’Estat (AGE) en un 3,08% i per la comunitat autònoma de les Illes Balears (CAIB) en un 55,92%.

Cinquè. Import

1. Sense perjudici dels límits previstos en l’apartat quart de la Resolució, la quantia de la subvenció serà del 100% del cost subvencionable de l’acció.

2. En tot cas, s’estableixen els següents màxims de costos horaris per curs i illa en la qual se celebri la formació, dels qual s’exclourà el cost del desplaçament del formador, en el cas que es desplaci des del continent:

- A Mallorca: 104,50 euros/hora curs

- A Menorca o Eivissa: 121,00 euros/hora curs

- A Formentera: 136,40 euros/hora curs

Amb el condicionant que els honoraris dels formadors mai no seran superiors a 100,00 euros/hora.

3. A més dels límits anteriors, s’estableix un límit màxim de 50.000,00€ per beneficiari.

Sisè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds comença a comptar a partir de l’endemà de la publicació en el BOIB de l’extracte d'aquesta Resolució fins dia 14 de desembre de 2018.

  

Palma, 7 de novembre de 2018

El President del FOGAIBA Vicenç Vidal Matas