Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 11543
Extracte de l'aprovació, per Junta de Govern Local de 29 d'octubre de 2018, de la convocatòria de concessió d'ajudes per a l'adquisició de llibres de text d'un màxim de 100,00 € cada una per alumnat empadronat al municipi de Sant Josep de sa Talaia que dins el curs 2018-2019 cursi 1r, 2n, 3r o 4t d'ESO

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif: 422331)

De conformitat amb el que estableixen els articles 17.3.b) i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i 4.1 de la Resolució de 10 de desembre de 2015, de la Intervenció General de l’Administració de l’Estat, per la qual es regula el procés de registre i publicació de les convocatòries de subvencions i ajudes en el Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions (BOE núm. 299, de 15 de desembre de 2015), es publica l’extracte de la convocatòria d’ajudes més amunt esmentades. El text complet es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i al BOIB núm. 139, de 6 de novembre de 2018.

1. CONSIGNACIÓ PRESSUPOSTÀRIA I QUANTIA

La quantia màxima de les ajudes que es podrà concedir en aquesta convocatòria és de 35.000,00 € amb càrrec a la partida 326148033, finançada amb fons propis de l’Ajuntament.

2. CONDICIONS GENERALS DELS SOL·LICITANTS

Podrà acollir-se a aquesta convocatòria alumnat empadronat al municipi de Sant Josep de sa Talaia que dins el curs 2018-2019 cursi 1r, 2n, 3r o 4t d’ESO i no estigui adherit al Programa de reutilització de llibres de text i material didàctic a l’ESO del seu centre . L’alumnat que vulgui acollir-se a aquesta convocatòria haurà de complir els següents requisits:

1. Estar empadronat de manera continuada al municipi de Sant Josep de sa Talaia des de, com a mínim, abans de l’01/01/2017.

2. Cursar, dins el curs 2018-2019, 1r, 2n, 3r o 4t d’ESO i no estar adherit al Programa de reutilització de llibres de text i material didàctic a l’ESO del seu centre.

3. La unitat familiar de la qual formen part haurà d’haver tengut durant l’any 2017, com a màxim, els següents ingressos:

Nombre de fills

Ingressos iguals o inferiors a

Un o dos fills

39.625,6 €

De tres a quatre fills

59.438,4 €

De cinc a sis fills

79.251,2 €

De set a vuit fills

99.064,00 €

Nou o més fills

108.970,4 €

4. Trobar-se el beneficiari al corrent de les obligacions tributàries, amb la seguretat social i amb el mateix Ajuntament de sant Josep.

5. No trobar-se el beneficiari incurs en cap de les causes d’incompatibilitat i complir els requisits que fixa l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

6. Acreditar el compliment d’obligacions en matèria de reintegrament de subvencions que estableix l’art. 25 del RLGS.

3. SOL·LICITUD, TERMINI DE PRESENTACIÓ I DOCUMENTACIÓ

3.1. Les instàncies es dirigiran a l’Alcaldia de l’Ajuntament de Sant Josep i es presentaran en el Registre General de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia o en la forma establerta en l’art. 16 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest cas s’haurà de passar avís per correu electrònic a l’adreça: normalitzacio@santjosep.org.

3.2. Els sol·licitants de la subvenció hauran d’adjuntar a la sol·licitud (annex I) la següent documentació:

1. Identificació de qui subscriu la sol·licitud i especificació del caràcter amb què ho fa, mitjançant fotocòpia del seu DNI, NIF o altre document acreditatiu.

2. Còpia del DNI, NIF o altre document acreditatiu del menor, si és el cas, per al qual se sol·licita l’ajuda.

3. Còpia del Llibre de Família o document que acrediti:

  • la relació de parentesc o de tutoria entre la persona que subscriu la petició i el menor, si és el cas.
  • el nombre de germans que conformen la unitat familiar.

4. A l’efecte d’acreditar els components de la unitat familiar en el cas que els pares o tutors estiguin legalment separats o divorciats, s’hauran d’adjuntar a la sol·licitud les sentències de separació/divorci completes.

5. En el cas que un dels pares o tutors sigui vidu hauran de presentar la partida de defunció que ho acrediti o el llibre de família amb la inscripció de la defunció del cònjuge.

6. Aquelles unitats familiars en què els progenitors o tutors legals no tenguin regulada la seva separació hauran de signar declaració de responsabilitat relativa als components de la unitat familiar (vegeu annex II).

7. Per acreditar la renda de la unitat familiar: còpia de la declaració de l’IRPF corresponent a l’exercici fiscal 2017 del pare i de la mare o dels tutors del sol·licitant o autorització a l’Ajuntament de Sant Josep per accedir a la informació fiscal de la persona o persones interessades (vegeu annex III). En els casos de nul·litat matrimonial, separació o divorci, es tendrà en compte la renda de qui tengui l’exercici de la guàrdia i custòdia, que s’acreditarà mitjançant sentència judicial, llibre de família o altra documentació legal).

8. Declaració responsable que el menor per al qual se sol·licita l’ajuda està empadronat de manera continuada al municipi de Sant Josep de sa Talaia des de, com a mínim, abans de l’01/01/17 (vegeu annex IV).

9. Declaració responsable del pare, mare o tutor/a legal del menor per al qual se sol·licita l’ajuda de trobar-se al corrent de les obligacions tributàries, amb la Seguretat Social i amb el mateix Ajuntament de Sant Josep i autorització a l’Ajuntament per sol·licitar a l’Agència Tributària i a la Seguretat Social les dades fiscals del sol·licitant, que siguin necessàries (vegeu annex IV).

10. Declaració responsable del pare, mare o tutor/a legal del menor per al qual se sol·licita l’ajuda, de no trobar-se incurs en cap de les causes d’incompatibilitat i de complir els requisits que fixa l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions i de complir les obligacions en matèria de reintegrament de subvencions (vegeu annex IV).

11. Certificat del centre escolar en què estigui matriculat l’alumne/a, que acrediti el curs que està realitzant l’alumne/a dins el període escolar 2018-2019 i que aquest/a alumne/a no està adherit/da al Programa de reutilització de llibres de text i material didàctic a l’ESO (en cas d’estar-hi adherit el seu centre).

12. Factura original justificativa d’haver abonat els llibres de text, amb acreditació del pagament segons base 9. La factura, en cas d’alumnat menor d’edat, anirà a nom del pare, mare o tutor/a legal o a nom de l’alumne/a.

13. Imprès de transferència bancària facilitat per l’Ajuntament degudament emplenat amb les dades bancàries actualitzades. En cas d’haver-lo presentat en altres ocasions no serà necessari tornar-lo a presentar.

14. Declaració de les subvencions rebudes o sol·licitades per a la mateixa finalitat i compromís de comunicar a l’entitat local, les que s’obtinguin en el futur (annex V).

Si els documents exigits en la sol·licitud ja s’haguessin presentat a l’Ajuntament en una altra ocasió, el sol·licitant podrà acollir-se a l’establert en l’article 53.d) de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, sempre que es faci constar la data i l’òrgan o dependència en què van ser presentats o emesos.

En cas de ser menor d’edat, la sol·licitud haurà de ser signada pel pare, mare o tutor legal.

3.3. Termini de presentació

El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies naturals, comptats a partir de l’endemà de la publicació de l’extracte de la present convocatòria en el BOIB.

   

Sant Josep de sa Talaia, (6 de novembre de 2012

Batle,

Josep Marí Ribas)