Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 11525
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 5 de novembre de 2018 per la qual es fa pública la designació d’un assessor especialista en el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d'àrea (FEA) d’Anestèsia i Reanimació dependents del Servei de Salut de les Illes Balears per mitjà de convocatòria específica de la Resolució del director general del Servei de Salut de 2 d’agost de 2018 (BOIB núm. 102/2018 de 18 d’agost), dels tribunals dels sectors de Ponent, Llevant, Migjorn, Tramuntana, Menorca i Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets i fonaments de dret

  1. Per mitjà de convocatòria específica de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 2 d’agost de 2018 (BOIB núm. 102/2018 de 18 d’agost), dels tribunals dels sectors de Ponent, Llevant, Migjorn, Tramuntana, Menorca i Eivissa, es va convocar un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d’àrea (FEA) d’Anestèsia i Reanimació dependents del Servei de Salut.

  2. El Tribunal qualificador del procés selectiu, en la sessió de 25 de setembre de 2018, va designar un assessora especialista per col·laborar en la confecció de l’exercici de la fase d’oposició.

Per tot això, d’acord amb la base 5.7 de la convocatòria, dict la següent

Resolució

  1. Fer pública la designació del senyor Bartomeu Riera Rodríguez, tècnic/tècnica superior en assessorament lingüístic, com a assessor especialista en el concurs oposició en qüestió.

  2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el web http://ibsalut.es.

 

Palma, 5 de novembre de 2018

El director general Julio Miguel Fuster Culebras Per delegació de la consellera de Salut (BOIB 10/2016)