Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SES SALINES

Núm. 11503
Elevació automàtica a definitiva de la modificació de l’ordenança fiscal núm. 6 reguladora de la taxa modificació de l'ordenança fiscal reguladora de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Elevació automática a definitiu de l’acord provisional de la modificació de l’ordenança fiscal núm. 6 reguladora de la taxa modificació de l'ordenança fiscal reguladora de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica

El BOIB núm. 114, de 15 de setembre de 2018, publicà el corresponent edicte d’exposició al públic de l’acord d’aprovació inicial del Ple de l’Ajuntament, en sessió ordinària de dia 10 de setembre de 2018, de la modificació de l’ordenança fiscal núm. 6 reguladora de la taxa modificació de l'ordenança fiscal reguladora de l'Impost sobre vehicles de tracció mecànica.

Havent finalitzat el termini per a la presentació de reclamacions contra l’acord adoptat per l’Ajuntament, sense que s’hagi formulat cap reclamació, de conformitat amb allò que estableix l’article 17.3 del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel que s’aprova el text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, queda definitivament aprovat. El que es fa públic als efectes previnguts a l’article 17.4 de l’esmenta’t Reial Decret Legislatiu, amb la publicació del text íntegre dels acords d’aprovació i dels articles modificats:

Article 4

  1. Gaudiran d'una bonificació del 65 per 100 sobre la quota incrementada de l’impost, durant cinc anys, els vehicles elèctrics categoria zero emissions o elèctrics titulars dels quals siguin persones físiques (amb un màxim de dos vehicles per persona física) o persones jurídiques (amb un màxim de tres vehicles per entitat).

  2. Gaudiran d'una bonificació del 25 per 100 sobre la quota incrementada de l’impost, durant cinc anys, els vehicles elèctrics categoria eco titulars dels quals siguin persones físiques (amb un màxim de dos vehicles per persona física) o persones jurídiques (amb un màxim de tres vehicles per entitat).

   

Ses Salines, 6 de novembre de 2018

El Batle,

Bernat Roig Galmés