Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SES SALINES

Núm. 11502
Elevació automàtica a definitiva de la modificació de l’ordenança general núm. 17 reguladora de la tinença i circulació d'animals de companyia en els cascs urbans del municipi de Ses Salines

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El BOIB núm. 114, de 15 de setembre de 2018, publicà el corresponent edicte d’exposició al públic de l’acord d’aprovació inicial del Ple de l’Ajuntament, en sessió ordinària de dia 10 de setembre de 2018, de modificació de l'ordenança municipal general l'Ordenança municipal general núm. 17 reguladora de la tinença i circulació d'animals de companyia en els cascs urbans del municipi de Ses Salines.

Havent finalitzat el termini per a la presentació de reclamacions contra l’acord adoptat per l’Ajuntament, sense que s’hagi formulat cap reclamació, queda definitivament aprovat. El que es fa públic, amb la publicació del text íntegre dels acords d’aprovació i dels articles modificats:

Art. 59.- Les sancions que es poden imposar per les infraccions del que estableix la present Ordenança seran les següents:

A) Quan la infracció comesa estigui prevista i penada per alguna llei o disposició d'àmbit nacional o autonòmic o per alguna Ordenança municipal específica aprovada per aquest Ajuntament, s'imposarà la sanció que correspongui d'acord amb aquella norma legal.

B) En els casos no previstos en l'apartat anterior, s'imposarà una multa per infracció d'Ordenances, a l'empara del que estableix la disposició addicional única de la Llei 11/1999.

Les infraccions se sancionaran d'acord amb la següent quantia:

a) Si es tracta de la primera sanció que se li imposa per la infracció comesa se li imposarà una multa de 200 euros.

b) Si la infracció comesa és reincidència d'una altra per la mateixa causa i encara no han transcorregut 12 mesos, se li imposarà una multa de 500 euros. Tindrà la consideració de reincident aquell infractor que hagi estat sancionat per una o més faltes, encara que sigui amb diferent animal en el citat període de temps.

Quan els autors d'una determinada infracció siguin diversos s'imposarà la sanció a cadascuns dels responsables o coautors de l'acte.

Ses Salines, 6 de novembre de 2018

El Batle

Bernat Roig Galmés