Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SES SALINES

Núm. 11501
Elevació automàtica a definitiva de la modificació de l'ordenança general núm. 21 reguladora de Neteja viària, Recollida de Residus urbans i del parc verd del municipi de Ses Salines

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El BOIB núm. 114, de 15 de setembre de 2018, publicà el corresponent edicte d’exposició al públic de l’acord d’aprovació inicial del Ple de l’Ajuntament, en sessió ordinària de dia 10 de setembre de 2018, de modificació de l'ordenança municipal general l'Ordenança municipal general núm. 21 reguladora de neteja viària, recollida de residus urbans i del parc verd del municipi de Ses Salines.

Havent finalitzat el termini per a la presentació de reclamacions contra l’acord adoptat per l’Ajuntament, sense que s’hagi formulat cap reclamació, queda definitivament aprovat. El que es fa públic, amb la publicació del text íntegre dels acords d’aprovació i dels articles modificats:

Article 47. Sancions

Quan la infracció comesa estigui prevista a alguna norma d’àmbit nacional o autonòmic, se l’imposarà la sanció que correspongui d’acord amb aquella norma legal.

Les infraccions contemplades a la present ordenança seran objecte de les següents sancions:

a)   En el cas d’infraccions lleus:

a) Si es tracta de la primera denúncia per la infracció comesa, se li imposarà una multa de 200 euros.

b) Si es tracta d’una reincidència a la infracció, no havent transcorregut un termini de 12 mesos des de l’anterior, se li imposarà una sanció de 400 euros.

b)   En el cas d’infraccions greus:

Multa des de 750 €

c)   En el cas d’infraccions molt greus:

Multa des de 2.000 €

El denunciat es beneficiarà d’una bonificació del 50 % si fa efectiu el pagament de la sanció:

a.- En el moment de ser denunciat per l’agent de l’autoritat, o bé,

b.- En el termini màxim de 7 dies posterior a la denúncia, mitjançant ingrés o transferència bancària a una compta municipal. En aquest supòsit (b), serà requisit indispensable la presentació a les oficines municipals de resguard acreditatiu del pagament dins el termini abans esmentat.

El pagament de la sanció en els supòsits senyalats, suposa el reconeixement per part de l’infractor, dels fets denunciats, i la renúncia a presentar al·legacions, i per tant tindrà a tots els efectes el caràcter de finalitzador del procediment sancionador.

Ses Salines, 6 de novembre de 2018

El Batle

Bernat Roig Galmés