Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DEL CAMÍ

Núm. 11459
Notificació resolució Expedient Sancionador

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent resultada infructuosa la notificació de la Resolució de l’expedient sancionador que se segueix contra el Sr. Mihai Mindru Minciunesco, es publica aquesta al BOIB d’acord amb l’art. 44 de la Llei 39/2015 d’1 d’octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques:

“Examinades les actuacions que obren a l’expedient sancionador seguit contra el Sr. Mihai Mindru Minciunesco, per la manca de pagament dels rebuts de l’aigua i del renou derivat del ca de la seva propietat, vulnerant el contingut de l’art. 34 del Reglament del Servei Municipal de Subministrament d’aigua potable i l’article 61 de l’Ordenança Municipal de Protecció del Medi Ambient i Convivència Ciutadana de Santa Maria del Camí.

RESULTANT.- Que per Decret de data 21/06/18 la Batlia disposà la incoació d’expedient sancionador al Sr. Mihai Mindru Minciunesco, per la manca de pagament dels rebuts de l’aigua i del renou derivat del ca de la seva propietat.

RESULTANT.- Que havent estat infructuosa la notificació d’inici d’ expedient sancionador, es fa públic l’inici d’expedient sancionador al BOIB núm. 104 de data del 23 d’agost de 2018.

RESULTANT.- Que durant el termini concedit a l’efecte l’ interessat no va presentar al·legacions.

RESULTANT.- Que la notificació de proposta de resolució  va ser entregada en mà a l’interessat per part de la Policia Local el dia 21 de setembre de 2018.

RESULTANT.- Que dins el termini conferit a l’efecte per part de l’interessat no va presentar al·legacions.

RESULTANT.- Que conclosa la fase d’instrucció d’aquest expedient, les actuacions practicades han estat elevades a aquesta Batlia per a la resolució del procediment.

RESULTANT.- Que en la tramitació d’aquest expedient s’han observat les prescripcions legals establertes al Decret 14/1994 de 10 de febrer, pel qual s’aprova el Reglament del procediment a seguir en l’exercici de la potestat sancionadora.

CONSIDERANT.- Que l’article 34 del Reglament del Servei Municipal de Subministrament d’aigua potable diu «Tota falta greu comesa en l’ús de l’aigua de l’abastament municipal serà causa suficient per procedir a la rescissió de la pòlissa d’abonament, amb interrupció del subministrament... Constituiran falta greu els actes següents: [..] h) Tenir pendent de pagament més de dos rebuts»

També l’article 61 de l’ Ordenança municipal de Protecció del Medi Ambient i Convivència Ciutadana diu «Els propietaris o posseïdors de cans i altres animals domèstics seran responsables de la contaminació sonora ambiental que es produeix com a conseqüència dels lladrucs, udols, meulos, etc.»

CONSIDERANT.- Que a la vista de tot l’actuat es declara provat la manca de pagaments dels rebuts d’aigua i la contaminació sonora del ca de la seva propietat.

CONSIDERANT.- Que les esmentades actuacions estan tipificades com a greu a l’art. 34 del Reglament del Servei Municipal de Subministrament d’aigua potable, sancionable amb la rescissió de la pòlissa d’abonament, amb interrupció del subministrament de l’aigua i a l’article 61 de l’Ordenança municipal de protecció del Medi Ambient i Convivència Ciutadana, sancionable amb una multa fins a 1.500 euros, conforme l’art. 81 i 82 de l’esmentada Ordenança.

CONSIDERANT.-La proposta de resolució que efectua l’instructor de l’expedient;

Vist els arts. 16 i següents del Decret 14/1994 de 10 de febrer pel qual s’aprova el Reglament del procediment a seguir per l’Administració de la Comunitat Autònoma en l’exercici de la potestat sancionadora i atès tot el que s’ha exposat; aquesta Batlia en ús de les seves competències,

 

DECRETA

Imposar al Sr. Mihai Mindru Minciunesco, en qualitat de responsable de l’infracció tipificada a l’art. 34 del Reglament del Servei Municipal de Subministrament d’aigua potable, la rescissió de la pòlissa d’abonament, amb interrupció del subministrament de l’aigua i en qualitat de responsable de l’ infracció de l’article 61 de l’ Ordenança municipal de Protecció del Medi Ambient i Convivència Ciutadana, una sanció de  1.500 €”.

Contra aquest acte administratiu, que exhaureix la via administrativa, es pot presentar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l’ha dictat, d’acord amb l’article 123 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. El termini per interposar-lo és d’un mes comptat des de l’endemà de rebre aquesta notificació. En aquest cas no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que no s’hagi resolt el de reposició. El recurs de reposició potestatiu s’haurà de presentar al Registre General d’aquest Ajuntament o a les dependències a què es refereix l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, abans esmentada, i s’entendrà desestimat quan no s’hagi resolt i notificat la resolució, en el termini d’un mes, comptat des de l’endemà de la seva interposició, i en aquest cas quedarà expedita la via contenciosa administrativa.

Si no s’utilitza el recurs potestatiu de reposició, es pot interposar directament recurs contenciós administratiu, d’acord amb l’article 123 abans esmentat i el que disposa la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat Contenciós Administratiu o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia, segons les competències determinades pels articles 8 i 10 de la Llei 29/1998, en el termini de dos mesos comptats des de l’endemà de rebre aquesta notificació, tot això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que es consideri convenient.

 

Santa Maria del Camí, 05 de novembre de 2018.

EL BATLE-PRESIDENT Nicolau Canyelles