Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HISENDA I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

Núm. 11458
Correcció d’errades de la Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 10 d’octubre de 2018 per la qual s’autoritza la rectificació de l’escriptura de compravenda de s’Alqueria Vella i la seva agrupació amb Aubarca i es Verger, i l’escriptura de compravenda de la finca es Canons i la seva agrupació amb les finques d’Aubarca, es Verger i s’Alqueria Vella (DGTPFP 75/2018 PATRIM)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L’article 109.2 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, estableix que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d’ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

D’altra banda, l’article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l’òrgan que hagi dictat l’acte o la disposició. Així mateix, estableix que la rectificació d’errors ha d’especificar, si escau, els efectes jurídics que se’n deriven, i s’ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que s’hagin notificat o publicat.

Advertida l’errada en la Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 10 d’octubre de 2018 per la qual s’autoritza la rectificació de l’escriptura de compravenda de s’Alqueria Vella i la seva agrupació amb Aubarca i es Verger, i l’escriptura de compravenda de la finca es Canons i la seva agrupació amb les finques d’Aubarca, es Verger i s’Alqueria Vella (Butlletí Oficial de les Illes Baleras núm. 131, de 20 d’octubre de 2018), i amb la finalitat d’esmenar-la;

Propòs a la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques que dicti una resolució en els termes següents:

Proposta de resolució

1. Aprovar la correcció d’errades de la Resolució esmentada que es detallen a continuació:

On diu:

“1.  Autoritzar la rectificació de l’escriptura pública de compravenda i agrupació atorgada el 19 d’abril de 2018 davant la notària Mª Jesús Ortuño Rodríguez (protocol 682), amb la finalitat d’incloure les finques omeses situades al polígon 6, parcel·les 15 i 16, del terme  municipal d’Artà que foren adquirides per la Comunitat Autònoma de les Illes Balears mitjançant escriptura pública de compravenda atorgada el 8 de març de 2000 davant la mateixa notària amb el protocol número 459.”

Ha de dir:

“1.  Autoritzar la rectificació de l’escriptura pública de compravenda i agrupació atorgada el 19 d’abril de 2001 davant la notària Mª Jesús Ortuño Rodríguez (protocol 682), amb la finalitat d’incloure les finques omeses situades al polígon 6, parcel·les 15 i 16, del terme  municipal d’Artà que foren adquirides per la Comunitat Autònoma de les Illes Balears mitjançant escriptura pública de compravenda atorgada el 8 de març de 2000 davant la mateixa notària amb el protocol número 459.”

2. Notificar aquesta esmena de resolució a les parts interessades i publicar-la en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 31 d’octubre de 2018

El director general del Tresor, Política Financera i Patrimoni José Luis Gil Martín D’acord amb la proposta. En dict resolució. La consellera d’Hisenda i Administracions Públiques Catalina Cladera i Crespí