Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 11386
Presidència - Ampliació termini per a la presentació de sol·licituds i justificació de la convocatòria d’ajuts de mínimis del Consell Insular de Menorca per al sector equí de Menorca corresponent a 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que la Sra. Presidenta del Consell Insular de Menorca, mitjançant Decret de presidència núm. 841/2018, de data 30 d’octubre, ha resolt el següent:

El Consell Executiu del Consell Insular de Menorca, en sessió ordinària de dia 30.7.2018, aprovà de la convocatòria d'ajuts de mínimis del Consell Insular de Menorca per al sector equí de Menorca corresponent a 2018 (BOIB núm.100, de 14 d’agost de 2018).

La base 14 de l’esmentada convocatòria estableix com a termini de presentació de sol·licituds i justificació de les despeses objecte de subvenció dia 30 d’octubre de 2018.

Des del passat dia 28 d’octubre, a conseqüència del temporal que afectà l’illa de Menorca, diverses poblacions de l’illa no compten amb subministrament elèctric, amb la qual cosa, els possibles beneficiaris dels esmentats ajuts que han de tramitar obligatòriament les sol·licituds i justificacions per via telemàtica no poden dur a terme aquest tràmit.

La Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en l’article 32 «Ampliació», diu el següent:

«1. L’Administració, excepte precepte en contra, pot concedir d’ofici o a petició dels interessats una ampliació dels terminis establerts que no excedeixi la meitat d’aquests, si les circumstàncies ho aconsellen i amb això no es perjudiquen drets de tercer. L’acord d’ampliació s’ha de notificar als interessats.»

D'acord amb el punt segon del Decret de Presidència núm. 122/2017, de 7 de juliol, (BOIB 83, de 8-7-2017) d’atribucions del Consell Executiu, en casos d’urgència i en el cas de suspensió de les reunions ordinàries del Consell Executiu correspondrà a aquesta presidència la resolució dels assumptes competència d’aquest òrgan, sens que es vegi alterat, per aquest fet, el règim de recursos aplicable;

Per tot l’exposat anteriorment;

RESOLC:

Primer. Ampliar el termini per a la presentació de sol·licituds i justificació de la convocatòria d’ajuts de mínimis del Consell Insular de Menorca per al sector equí de Menorca corresponent a 2018 fins a dia 6 de novembre de 2018.

Segon. Publicar aquest acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears als efectes que corresponguin.

Tercer. Donar compte d'aquesta resolució al Consell Executiu en la primera sessió que tengui.

La qual cosa us comunic perquè en prengueu coneixement i tengui els efectes que corresponguin, al mateix temps que us faig saber que contra l'acord precedent, que no esgota la via administrativa, podeu interposar, en el termini d'un mes a partir de l'endemà de la data de recepció d'aquesta notificació, recurs d'alçada davant la Comissió de Govern del Consell Insular, sens perjudici que pugueu utilitzar qualsevol altre recurs que considereu procedent en dret.

L'esmentat recurs s'entendrà desestimat si no se us n’ha notificat la resolució quan hagin transcorregut tres mesos des de la seva interposició. Contra la desestimació del recurs d'alçada per silenci administratiu podreu interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma.

Maó, 31 d’octubre de 2018

  

El secretari en funcions

Octavi Pons Castejón