Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 11345
Adjudicació definitiva de la concessió administrativa directa de l'edifici de “Ses Porqueres” de la Finca Galatzó

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Adjudicació definitiva de la concessió administrativa directa de l'edifici de “Ses Porqueres” de la Finca Galatzó.

La Junta de Govern Local de Calvià en data 20 d'agost de 2018 va adoptar el acord d'aprovar definitivament sense modificacions a la documentació sotmesa a exposició pública, de l'expedient de la concessió administrativa directa de l'edifici «Ses Porqueres» ubicat dins la finca pública Es Galatzó per procedir a la seva reforma i adequació com a refugi de muntanya i posterior integració dins la xarxa de refugis de la «Ruta de pedra en sec» gestionada pel Consell de Mallorca, juntament amb tota la documentació que integra l'expedient.

La Junta de Govern Local en data 26 de setembre de 2018, va adoptar l'acord pel qual s'adjudica directament al Consell de Mallorca la concessió administrativa directa de l'edifici «Ses Porqueres» ubicat en la finca pública es Galatzó per a procedir a la seva reforma i adequació com a refugi de muntanya i la seva posterior integració a la xarxa de refugis de la «Ruta de pedra en sec» gestionada pel Consell de Mallorca.

La concessió es va formalitzar en data 23 d'octubre de 2018.

Contra aquesta adjudicació que posa fi a la via administrativa, es pot interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, d'acord amb el que es disposa en l'art. 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. El termini per interposar-ho és d'un mes comptador des de l'endemà al de la publicació del present acord, no podent, en aquest cas, interposar recurs contenciós-administratiu fins que s'hagi resolt expressament el de reposició o s'hagi produït la desestimació presumpta del mateix.

El recurs de reposició haurà de presentar-se en el Registre General d'aquest Ajuntament o en les dependències i mitjans al fet que es refereix l'art. 16.4 de la Llei 39/2015 i s'entendrà desestimat quan no es resolgui i notifiqui en el termini d'un mes, comptador de l'endemà a la seva interposició, quedant en aquest cas expedita la via contenciosa-administrativa

De no utilitzar el recurs potestatiu de reposició, cal interposar directament recurs contenciós-administratiu, conforme a l'establert en l'article 123 anteriorment citat, i en els articles 45 i següents de la Llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciós-administrativa, davant els Jutjats del Contenciós-Administratiu dels de Palma de Mallorca en el termini de dos mesos, a explicar des de l'endemà al de la publicació del present anunci.

Això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que s'estimi pertinent.

Calvià, 29 d'octubre de 2018

El batle president

Alfonso Rodríguez Badal