Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 11344
Departament de Planejament i Gestió Urbanística. GCI 03/09. Aprovació inicial de la modificació dels Estatuts de la Junta de Compensació del SUNP 59-01 Son Ametler II

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

I03090118.ANU-cat

ÀREA MODEL DE CIUTAT, URBANISME I HABITATGE DIGNE

GERÈNCIA D´URBANISME

DEPARTAMENT DE PLANEJAMENT I GESTIÓ URBANÍSTICA

SERVEI JURÍDICOADMINISTRATIU DE GESTIÓ URBANÍSTICA

La Junta de Govern de Palma, en sessió que tingué lloc en data 19 de setembre de 2018, adoptà el següent acord:

La Junta de Govern, en sessió de 7/03/2007, acordà aprovar la constitució de la Junta de Compensació del SUNP 59-01 Son Ametler II, formalitzada mitjançant escriptura pública constituïda davant el notari d’aquesta ciutat Víctor Alonso-Cuevillas Sayrol.

El 23/07/2018 Cecilia Coll Englund, com a secretària de la Junta, presenta proposta de modificació dels Estatuts aprovats, instant la seva tramitació. S’adjunta certificat dels acords adoptats en l’Assemblea General extraordinària celebrada el 21/06/2018 on es varen aprovar les modificacions i acta de la mateixa. Entre els acords adoptats, es va aprovar la renovació dels càrrecs de la Junta, la creació de la figura de gerent, i el canvi de domicili.

Els acords adoptats son els següents:                                                                                            

Primer.- Renovació i designació de càrrecs, resultant elegits: Jordi Regalado Cubero com a president; Cecilia Coll Englund com a secretària; Francisco Xavier Farrés com a tesorer; Josep Roca Salom com a volca de socis minoritaris.

Segon.- Modificació d’Estatuts, quedant amb la següent redacció:

Art. 15 c.1.- Gerente

Art. 20 bis):

1.- El Gerente de la Junta de Compensación corresponderá al miembro de la Junta o quien este designe y que en todo caso acuerde la Asamblea con duración establecida en el art. 19.6 de los estatutos.

2.- El Gerente tendrá las siguientes atribuciones y funciones: las propias del presidente en caso de ausencia o enfermedad o delegación expresa y las propias de la Junta de delegados, por delegación expresa de la misma mediante acuerdo previo y notificación expresa de la misma. La delegación de funciones o de firma serán indelegables y podrán revocarse en cualquier momento mediante notificación expresa. Igualmente, tanto el presidente como la Junta de delegados podrán avocar para sí el conocimiento de uno o varios asuntos delegados cuya resolución les correponda en función de las competencias atribuidas y lo consideren conveniente mediante notificación previa al Gerente. En el ejercicio de las competencias atribuidas el Gerente dejará constancia de la circunstancia y órgano de procedencia de la delegación.

Art. 20.3.- En caso de ausencia o enfermedad del presidente será sustituido por el Gerente.

Art. 19.6.- Los cargos integrantes de los órganos sociales tendrán una duración de TRES AÑOS, expirado el plazo seguirán ejerciendo sus funciones hasta la aprobación del acta y aceptación de las nuevas designaciones.

Art. 9.1.- Serà el de C/ Roger de Flor 193, 08013.-Barcelona. Amb la particularitat que totes les reunions i sessions es celebraran en la ciutat de Palma per estar radicada l’Administració urbanística actuant.

Tercer.- S’anomena per unanimitat a Joan Pla i Miró qui assumirà el càrrec de Gerent, assenyalant el domicili a efecte de notificacions Plaça Gala Placidia 1-3 Esc. B, piso 11 08006.-Barcelona.

Per això, conformement amb el que disposa l'article 127.1.d) de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, reguladora de les bases de règim local, en la redacció donada per la Llei 57/2003, de 16 de desembre, de Mesures de modernització del Govern Local, l’article 83 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d’Urbanisme de les Illes Balears, 245.2 del Reglament general de la Llei 2/2014 (acord del CIM de 16/04/2015), els articles 172 i 175 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, el TAG que subscriu proposa a la Junta de Govern de Palma que adopti el següent

A  C  O  R  D

1.- Aprovar inicialment la modificació dels Estatuts de la Junta de Compensació del SUNP 59-01 Son Ametler II, presentat per Cecilia Coll Englund, com a secretària de la Junta, consistent en la renovació dels càrrecs de la Junta, la creació de la figura de gerent, i el canvi de domicili.

2.- Sotmetre aquest acord a informació pública per un termini de vint dies hàbils, mitjançant el Butlletí Oficial de les Illes Balears, de conformitat amb el que disposa l'article 245.2 b) del Reglament general de la Llei 2/2014. Així mateix s’haurà de publicar en la direcció o en el punt d’accés electrònic corresponent, on s’insertarà el seu contingut íntegre.

4.- Notificar el present acord, als propietaris afectats pel sistema d'actuació per tal que dins el termini de quinze dies hàbils a partir de la notificació puguin al.legar davant aquesta administració municipal, allò que considerin adient al seu dret, de conformitat amb l’article 83.4 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d’Urbanisme de les Illes Balears.

5.- Donar trasllat d’aquest acord al Negociat d’Informació Urbanística, a la Secció de tramitació de projectes d’urbanització pel seu coneixement.

En compliment de l´article 83 de la Llei 12/2017 de 29 de desembre d´Urbanisme de les Illes Balears; el 213.5 b) del Reglament general de la Llei 2/2014, de 25 de març, d´Ordenació i ús del sòl per l´Illa de Mallorca (BOIB 66 DE 30-04-15); el 70.2 de la Llei 7/85, de 2 d´abril, reguladora de les bases del règim local, modificada per la Llei 11/99, de 21 d´abril, es publica, perquè se´n prengui general coneixement i als efectes pertinents.

Podeu presentar els vostres escrits a l'Ajuntament en els Registres Generals (UIAP) següents:

OAC Cort: Plaza Santa Eulalia, 9, bxos

OAC Sant Ferran: Av. St Ferran (Edif. Policia Local)

OAC l´Escorxador: C/ Emperadriu Eugènia, 6

OAC l´Arenal: Av. Amèrica, 11 (s'Arenal)

OAC Avingudes:Av. Gabriel Alomar, 18(Ed. Avingudes)

OAC Son Ferriol: Av. Cid, 8 (Son Ferriol)

OAC St. Agustí: C/ Margaluz, 30 (St. Agustí)

OAC Pere Garau: Pere Llobera, 9, baixos

Palma, 26 d’octubre de 2018

El cap del Departament de Planejament i Gestió Urbanística,

p.d. Decret de Batlia núm. 10434, de 8 de juny de 2012

publicat al BOIB 85 de 14/06/2012

Jaume Horrach Font