Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 11341
Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 3 d'octubre de 2018, de modificació de la composició de la Comissió Técnica de Valoració establerta en l’annex 3 de la Resolució de 8 de juny de 2018, per la qual es va convocar un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos facultatiu tècnic, escala de tecnologies de la informació i telecomunicacions, especialitat enginyeria tècnica de telecomunicacions, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l'illa de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 83,  de 5 de juliol de 2018,  es va publicar la Resolució  de 8 de juny de 2018, a proposta del director general de Funció Pública i Administracions Públiques, per la qual es va convocar un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos facultatiu tècnic, escala de tecnologies de la informació i telecomunicacions, especialitat enginyeria tècnica de telecomunicacions, de l'Administració especial  de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l'illa de Mallorca.

2. Atès que la Comissió Técnica de Valoració no està completa, ja que una de les persones que havien estat designades membres està afectada per una causa legal que n’impossibilita l’actuació, es fa necessari designar una nova persona com a membre per poder continuar amb la tramitació del procés.

Resolució

1. Modificar la composició de la Comissió Técnica de Valoració establerta en l’annex 3 de la Resolució de 8 de juny de 2018,  per la qual es va convocar un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos facultatiu tècnic, escala de tecnologies de la informació i telecomunicacions, especialitat enginyeria tècnica de telecomunicacions, de l'Administració especial  de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l'illa de Mallorca, i designar una nova persona com a membre.

2. Publicar l’Annex 3 amb la nova composició de la Comissió Técnica de Valoració, incorporant la modificació efectuada.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, en el termini d’un mes comptador a partir de l’endemà que s’hagi publicat la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d’acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors a partir de l’endemà que s’hagi publicat aquesta Resolució, d’acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa

    

Palma, 3  d'octubre de 2018

El director/gerent de l’EBAP,

Jaime Tovar Jover

Conforme amb la proposta. En dict resolució.

La consellera d’Hisenda i Administracions Públiques,

Catalina Cladera i Crespí

  

Annex 3

Comissió Tècnica de Valoració

Cos facultatiu tècnic, escala de tecnologies de la informació i telecomunicacions, especialitat enginyeria tècnica de telecomunicacions, de l'Administració especial  de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l' illa de  Mallorca.

Comissió Tècnica titular

President: Antoni Ferran Vaquer Mestre

Vocal 1: Joan Carles Vidal Pou

Vocal 2: Silvia Carretero Quevedo

Comissió Tècnica suplent

President:  Luis Sardó Pascual

Vocal 1: Daniel Zafra Lydic

Vocal 2: M. Magdalena Crespí Socias