Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 10394
Convocatòria i bases de subvencions per a esportistes locals destinades a compensar els costs derivats dels desplaçaments per a la participació en competicions oficials

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En Sessió ordinària celebrada dia 27 de setembre de 2018, el Plenari de l'Ajuntament d'Inca ha aprovat les bases de la convocatòria de subvencions per a esportistes locals destinades a compensar els costs derivats dels desplaçaments  per a la participació en competicions oficials, entre l'1 de gener de 2017 i el 16 de novembre de 2018.

D'acord amb l'article 9.3 de la Llei 38/2003, del 17 de novembre, General de subvencions, per mitjà del present edicte es publiquen les referides bases.

  

Inca, 27 de setembre de 2018

El batle,

Virgili Moreno Sarrió

  

BASES REGULADORES DE LES SUBVENCIONS PER A ESPORTISTES DESTINADES A COMPENSAR ELS COSTS DERIVATS DELS DESPLAÇAMENTS PER A LA PARTICIPACIÓ EN COMPETICIONS OFICIALS

Extracte de les bases de la convocatòria per a l'atorgament de subvencions i règim de concurrència de l'Ajuntament d'Inca per ajudar als esportistes locals no professionals (residents) amb les despeses de desplaçament, d'alimentació i/o estada amb motiu de la participació en competicions oficials executades entre l'1 de gener de 2017 i el 16 de novembre de 2018

BNDS 417679

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la Convocatòria, el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions (httpwww.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris

Per obtenir la condició de beneficiari s’haurà de complir els requisits següents:

• Ser persona física empadronada i registrada al municipi d'Inca.

• Ser esportista federat (amb llicència en vigor, durant l’anualitat que se sol·licita l'ajuda).

• Demostrar haver participat en competicions oficials anés de la illa de Mallorca. Haver justificat les subvencions concedides i abonades en exercicis anteriors.

• No concórrer amb cap de les circumstàncies previstes en l'article 8, punt 2, de l'Ordenança General Reguladora de la Concessió de Subvencions de l'Ajuntament d'Inca.

Segon. Finalitats

La finalitat és ajudar als esportistes locals no professionals (residents) per assolir les despeses de desplaçament, d’alimentació i/o estada amb motiu de la participació en competicions oficials executades entre l'1 de gener de 2017 i el 16 de novembre de 2018; en cap cas persegueixen finalitats retributives o compensatòries.

Els conceptes subvencionables seran els següents:

Passatges: fins a un màxim de 100 €.

Manutenció sense allotjament: fins a un màxim de 26,00 € per dia sencer (½ dia: 13,00 €).

Manutenció amb allotjament: fins a un màxim de 65 € per dia.

Tercer. Bases reguladores

Les bases reguladores generals per a la concessió de subvencions de l'Ajuntament d'Inca estan regulades en l'Ordenança General de Subvencions públiques en el BOIB núm. 66 de 26 de maig de 2016.

Aquestes bases tenen per objecte compensar els costos derivats dels desplaçaments (passatges, manutenció i allotjament) per a la participació en competicions oficials, fora de la illa de Mallorca, executades entre l'1 de gener de 2017 i el 16 de novembre de 2018.

http://caib.es/eboibfront/es/2016/10494/580630/aprobacion-definitiva-de-la-ordenanza-general-de-s

Quart. Import

La quantia màxima que es destinarà amb càrrec al pressupost ordinari de l'exercici de 2018 de serà de QUINZE MIL EUROS (15.000,00 €)

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

Les sol·licituds de subvencions es dirigiran a l’Ajuntament d’Inca i s’han de presentar, juntament amb la documentació que s’hi especifica a la base 7a d’aquestes Bases, en el Registre General Municipal o a qualsevol dels llocs prevists a l’article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Publiques.

Termini de presentació de sol·licituds:

- Per a actuacions realitzades entre l'1 de gener de 2017 i la data de la publicació en el BOIB de la convocatòria d'aquestes bases serà de 10 dies hàbils posteriors a aquesta data.

- Per a actuacions realitzades a partir de la data de finalització del termini anterior (data de publicació de les bases) serà el 16 de novembre de 2018.

  

Inca, 5 d'octubre de 2018

El Batle,

Virgilio Moreno Sarrió