Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 10385
Acord de la Junta de Govern Local de data 17.09.2018 d'aprobació incial de l'estudi de detall per a la reordenació de volums a un solar ubicat al Passeig Joan Carles I, 9 i l'Av. 8 d'Agost, 12-14

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L’Ajuntament d’Eivissa per acord de la Junta de Govern Local de data 17.09.2018, ha acordat el següent:

PRIMER.- Aprovar amb caràcter inicial l’estudi de detall per a la reordenació de volums a un solar ubicat al passeig Joan Carles I, 9 i l’avinguda 8 d’agost, 12-14 presentat per la mercantil FEELING EMPRESARIAL SLU, amb data 7 de juny de 2018( Reg. Entrada núm. 5631), amb les següents prescripcions que consten a l’informe dels Serveis Tècnics:

1.-Atenent que l’objectiu i justificació de l’Estudi de Detall es la colmatació en un únic

volum de l’aprofitament del solar, la resta de paràmetres (reculades, ocupació, etc...)

seran objecte de control durant la tramitació de la llicència d’obres.

2.- El quadre «comparatiu no modificació de condicions urbanístiques» de l’apartat 10 de la memòria haurà de recollir que les reculades, segons PGOU1987, és de h/4+3m.

SEGON. Sotmetre l'aprovació inicial a un període d'informació pública per termini de trenta dies mitjançant anunci, almenys, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major difusió de les Illes Balears i a la seu electrònica de l'Ajuntament, on constarà la documentació completa.

Durant el període d'informació pública, quedarà l'expedient a la disposició de qualsevol que vulgui examinar-ho, a l'efecte de que es presentin les al·legacions i els suggeriments que es considerin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament.

TERCER. Notificar personalment a les persones propietàries dels terrenys compresos en l'àmbit territorial de l'estudi de detall, en ocasió del tràmit d'informació pública i per idèntic termini.

QUART. Suspendre l'atorgament d'autoritzacions, llicències i la possibilitat de presentar comunicacions prèvies, en l'àmbit territorial afectat per l'Estudi de Detall.

CINQUÈ. Sol·licitar l’emissió d’informe al Departament de recursos hídrics del Govern de les Illes Balears i al Consell Insular d’Eivissa.

Eivissa, 5 d'octubre de 2018

EL SECRETARI ACCTAL.

Joaquim Roca Mata