Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

AGÈNCIA DE DESENVOLUPAMENT LOCAL DE L'AJUNTAMENT DE PALMA - PALMAACTIVA-

Núm. 10381
PalmaActiva.- Extracte de les bases de la convocatòria dels premis audiovisuals Palma Film Office de PalmaActiva ( Publicat extracte a la Base de Dades Nacional de Subvencions ID 417996)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el previst als articles 17.3 b) i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria el text complet de la qual  es pot consultar a la Base de dades nacional de Subvencions. 

Primer.- Beneficiaris

Poden participar en aquestes tres categories tant les persones físiques com les jurídiques legalment constituïdes sota qualsevol fórmula, si el seu objecte social –de les persones jurídiques– està relacionat amb el sector audiovisual i la producció i/o comercialització de filmacions.

Les obres han de ser originals i creació dels sol·licitants al concurs. No poden optar als Premis les produccions audiovisuals que continguin mes d’un 15% de material no original sobre la totalitat de l’obra. Els sol·licitants han de tenir disponibilitat sobre l’obra en qualitat d’autors.

Cada participant, individual o col·lectiu, pot presentar el nombre de produccions audiovisuals que consideri a les tres categories, però únicament pot ser guardonat amb un premi.

Hi ha tres categories de premis

1.-Premi Vídeo Promocional de Palma, amb un import de 2.000 €. Les obres presentades a aquesta categoria han de tenir una durada mínima de 20 segons i màxima de 40 segons. 

2.-Premi Animació Digital, amb un import de 4.000 €. Les obres presentades a aquesta categoria han de tenir una durada màxima de 10 minuts, s’han de presentar en format digital i poden ser de qualssevol temàtica i tècnica d'animació.

3.-Premi Curtmetratges, amb un import de 4.000 €. Les obres presentades a aquesta categoria han de tenir una durada màxima de 30 minuts i la seva temàtica és lliure (ficció, documentals, etc.).

Segon.- Objecte

Els Premis Audioviusals de PalmaActiva tenen una doble finalitat:

-Promoure la ciutat de Palma com a localització de produccions audiovisuals.

-Impulsar el desenvolupament econòmic local i el suport a la professionalització en el sector.

Tercer.- Bases Reguladores

La concessió de les subvencions es tramita en règim de concurrència competitiva d’acord amb l’article 22 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions; l’art. 58 del Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s’aprova el Reglament de la llei de subvencions; el Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, Text refós de la Llei de subvencions de la CAIB; l’Ordenança municipal de subvencions (BOIB núm. 35, de 12 de març de 2015, i les Bases d’execució del Pressupost per l’any 2018. La convocatòria està presidida pels principis d’igualtat i no discriminació, publicitat, transparència, concurrència i objectivitat.

Quart.- Quantia

El crèdit total assignat a aquesta convocatòria és de 10.000 €, amb càrrec a l’aplicació pressupostària 40 43320 4890000  NNTT EN EL DESENV. EMPRES.- TRANSF. DINAMITZACIÓ ECONOMICA del vigent pressupost 2018 de PalmaActiva.

Cinquè.- Termini de presentació de sol·licituds

Es poden presentar sol·licituds des que es publiqui aquesta convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears fins al 31 d’octubre de 2018.

Sisè.- Altres Dades

Les sol·licituds s’han de presentar mitjançant model oficial de participació, que es pot obtenir electrònicament al web http://www.palmaactiva.com o físicament a la seu de PalmaActiva, al c. del Socors, 22, Palma, en horari de 9 a 14 h, de dilluns a divendres laborables.

Les sol·licituds presentades per persones físiques –tant individuals com col·lectives– han d’estar signades per tots els membres. Les presentades per persones jurídiques han d'estar signades pels seus representants legals. La baixa o renuncia d’un dels sol·licitants o la modificació de la persona jurídica comportarà la no valoració de l’obra.

Les sol·licituds es poden enviar per correu electrònic a l’adreça palmafilmoffice@palmaactiva.com. Si es presenten sense firma o certificat electrònic se’ls requerirà que les signin presencialment.

Si s’opta per la presentació presencial s’ha de fer al Registre General de les oficines de PalmaActiva, a PalmaActiva (c. del Socors, 22, Palma), en horari de 9 a 14h en dies laborables, de dilluns a divendres, i presentar tota documentació en un sobre tancat on s’indiqui: Premis Audiovisuals 2018, PalmaActiva, nom de l’obra que concursa i nom complet del sol·licitant.

Tant les sol·licituds presentades per correu electrònic com les presentades físicament s’han d’acompanyar amb els següents documents:

a.- Fotocòpia del DNI/NIE/ CIF del/s sol·licitant/s.

b.- Fotocòpia del DNI/NIE del representant de la persona jurídica, si escau, i caràcter de la representació.

c.- Fotografia de qui dirigeix (300 ppp en jpg i màxim 1Mb).

d.- 2 fotografies de l'obra audiovisual en format digital (300 ppp en jpg i no superior a 1Mb).

e.- Biofilmografia de qui dirigeix i, si escau, de l’empresa productora (màxim de 400 caràcters).

f.- Les obres presentades es lliuraran mitjançant una URL vàlida a on el Jurat les pugui visualitzar. Si l’autor/a no vol fer pública l’obra, pot lliurar una URL en format privat i/o ocult (mode de visualització disponible a la majoria de plataformes de difusió de vídeo com Youtube, Vimeo, etc.)

Els qui optin a les categories d'Animació digital i Curtmetratges també hauran de presentar els següents documents:

g.- Sinopsi de l'obra (màxim de 300 caràcters).

h.-Presentació d’un resum de l’obra, amb una durada màxima de 60 segons, es lliuraran mitjançant una URL vàlida a on el Jurat la pugui visualitzar. Si l’autor/a no vol fer públic el resum de l’obra, pot lliurar una URL en format privat i/o ocult (mode de visualització disponible a la majoria de plataformes de difusió de vídeo com Youtube, Vimeo, etc.)

Les obres presentades a la categoria de Curtmetratges, si en disposen –per tant, amb caràcter no obligatori– es poden acompanyar amb un certificat de gestió mediambiental de la producció i distribució de l'obra presentada a concurs, AENOR ISO AMBIENTAL 14001:2015 o un altre sistema similar.

Palma, 03 d’octubre 2018

La gerent en funcions

Josefa Peláez Gallego