Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DES CASTELL

Núm. 10347
Aprovació Padró Impost Activitats Econòmiques 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Sr. batlle, assistit per la Junta de Govern Local amb data 28/09/2018, adoptà el següent acord:

Padró de l’Impost sobre activitats econòmiques 2018

PRIMER: Aprovar el padró de l’Impost d’Activitats Econòmiques de 2.018, elaborat sobre el de l'exercici anterior, tot incorporant les modificacions corresponents, per un import total de 26.593,05€ i que conté 43 subjectes passius.

SEGON: Exposar al públic per un termini de 15 dies, a comptar des de el següent al de la seva publicació en el BOIB, aquest padró als efectes de reclamacions per les persones interessades.

TERCER: Notificar col·lectivament els respectius rebuts mitjançant la publicació de l’anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, així com a través d’edictes que així ho adverteixin, tal i com preveu l’article. 102.3 de la Llei General Tributària.

QUART: Contra aquesta notificació es pot presentar recurs de reposició previ al contenciós administratiu durant un termini d'un mes, contat des de el dia següent al de la finalització del període d’exposició pública del Padró tal i com disposa l'art. 14 del RDL. 2/2004, de 5 de març.

CINQUÈ: Procedir al cobrament de les quotes tributàries pels òrgans de recaptació de la Corporació.

SISÈ: El període de cobrament en voluntària serà el comprès entre els dies 15 d’octubre i el 14 de desembre, inclusivament, domiciliats dia 2 de novembre, procedint, transcorregut el període abans esmentat, al cobrament en via executiva dels rebuts impagats, tot aplicant el recàrrec que sigui procedent.

SETÈ: El pagament de les quotes tributàries es farà en l'Oficina Municipal de Recaptació, de dilluns a divendres, en l'horari d'atenció al públic d'aquest Ajuntament i en les Entitats Bancàries col·laboradores, "La Caixa", "Bankia", "Santander", “BBVA” i “Banca March”.

VUITÈ: Donar compte de l’aprovació d’aquest Padró al Ple de la Corporació en la primera sessió que se celebri.

  

Ajuntament Es Castell 03 d'octubre de 2018

El Batlle

José Luis Camps Pons