Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 10275
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 3 d'octubre de 2018 per la qual es realitza una nova correcció d'errors de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears, de 29 d'agost de 2018, per la qual s'aproven les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses en el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de metge/metgessa de família en equips d'atenció primària que depenen del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 24 de maig de 2018 (BOIB núm. 65 de 26 de maig de 2018) es va convocar un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de metge/metgessa de família en equips d'atenció primària que depenen del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. Amb data 1 de setembre de 2018 es va publicar en el BOIB la resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears, de 29 d'agost de 2018, per la qual s'aproven les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses en el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de metge/metgessa de família en equips d'atenció primària que depenen del Servei de Salut de les Illes Balears.

3. El 5 de setembre de 2018 el director general del Servei de Salut va dictar una resolució per la qual es corregeixen certs errors detectats en les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses a qui es fa referència en el punt anterior.

4. S'han advertit nous errors en les llistes publicades a l'annex de la resolució esmentada en el punt 2 precedent, motiu pel qual és procedent rectificar-los i publicar una correcció d'errors suplementària a la ja realitzada.

Consideracions jurídiques

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden rectificar, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2. L'article 56.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

Per tot això dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Rectificar els errors observats en la Resolució per la qual es publiquen les llistes provisionals de persones admeses i excloses en el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de metge/metgessa de família en equips d'atenció primària en els termes que s'estableixen a continuació:

Els següents aspirants s'han d'afegir a la llista de persones excloses (eliminant-se de la llista de persones admeses), pels motius que s'indiquen a continuació:

DNI

Llinatges i nom

Motiu d'exclusió

X9607510L

Barrientos Krauss, Valentina Alejandra

No complir el requisit del punt 2.1.a de la convocatòria (relatiu a la nacionalitat, etc.)

Y0501041T

Jurat Fortoul, Armando David

No complir el requisit del punt 2.1.a de la convocatòria (relatiu a la nacionalitat, etc.)

Y0405393D

Tavares Sanchez, Francisco Jose

No complir el requisit del punt 2.1.a de la convocatòria (relatiu a la nacionalitat, etc.

2. Obrir un nou termini de 10 dies hàbils exclusivament perquè les persones afectades per la present correcció d'errors puguin presentar les reclamacions que considerin oportunes —que no tindran caràcter de recurs administratiu— o per esmenar, si és procedent, el defecte o la causa que hagi motivat l'exclusió, a comptar des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Palma, 3 d'octubre de 2018

El director general

Julio Miguel Fuster Culebras

Per delegació de competències de la consellera de Salut (BOIB 10/2016)