Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEIS DE MILLORA AGRÀRIA I PESQUERA (SEMILLA)

Núm. 10268
Correcció d’errors de la convocatòria publicada al BOIB núm. 120 de data 29 de setembre de 2018 , per la qual s’aproven les bases específiques per crear un borsí de feina de tècnic superior de l’àrea tècnica agrària (Mallorca) i de la delegació de Menorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la directora gerent de SEMILLA de 27 de setembre de 2018, es varen aprovar les bases específiques que havien de regir la convocatòria per crear un borsí de feina de tècnic superior de l’àrea tècnica agrària (Mallorca) i de la delegació de Menorca.

2. Al punt 3.4 d’aquella mateixa resolució s’establia de forma errònia com a requisit per poder formar part del borsí i ser contractat com a Tècnic superior Grup A  “Estar en possessió d’una de les següents titulacions: enginyeria agrònoma,  grau en Veterinària, Farmàcia, Biologia, Bioquímica, Química o Ciència i tecnologia dels aliments.”

3. Els requisits de titulació exigida per formar part del borsí, tal i com s’estableix a la Relació de Llocs de Feina de SEMILLA, és de titulat universitari de grau superior o equivalent.

4. Al punt 9 de la mateixa resolució s’establia de forma errònia com a un dels terminis del a tenir en compte respecte al funcionament del borsí de feina el següent:  “Dins del termini  d’un dia hàbil, a comptar des de la comunicació, o de dos dies si la comunicació es fa en divendres, la persona integrant de la borsa ha de manifestar la seva conformitat amb el nomenament i, en cas contrari, passarà al darrer lloc de la borsa de feina i s’avisarà al següent de la llista.”

5. El termini ha de ser d’un dia hàbil, a comptar des de la comunicació.

6. Advertides les errades materials als punts 3.4  i 9 de la convocatòria, correspon corregir-les.

Fonaments de dret

1.  L’article 109 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2. L’article 56.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això es dicta la següent

Resolució

1. Rectificar els errors observats a la Resolució de la directora gerent Serveis de Millora Agrària i Pesquera al BOIB núm. 120 de data 29 de setembre de 2018, per la qual s’aproven les bases específiques que han de regir la convocatòria per crear un borsí de feina de tècnic superior de l’àrea tècnica agrària (Mallorca) i de la delegació de Menorca,  segons la forma que s’indica a continuació:

On diu:

“3. Requisits...

4. Estar en possessió d’una de les següents titulacions: enginyeria agrònoma,  grau en Veterinària, Farmàcia, Biologia, Bioquímica, Química o Ciència i tecnologia dels aliments.”

Ha de dir:

“4. Estar en possessió d’una de les següents titulacions:  en enginyeria agrònoma, llicenciatura en Veterinària, Farmàcia, Biologia, Bioquímica, Química o  Ciència i tecnologia dels aliments, o equivalents conforme a les noves titulacions.”

On diu:

“9. Funcionament del borsí de feina...

Dins del termini  d’un dia hàbil, a comptar des de la comunicació, o de dos dies si la comunicació es fa en divendres, la persona integrant de la borsa ha de manifestar la seva conformitat amb el nomenament i, en cas contrari, passarà al darrer lloc de la borsa de feina i s’avisarà al següent de la llista.”

Ha de dir:

Dins del termini  d’un dia hàbil, a comptar des de la comunicació, la persona integrant de la borsa ha de manifestar la seva conformitat amb el nomenament i, en cas contrari, passarà al darrer lloc de la borsa de feina i s’avisarà al següent de la llista.”

2. Concedir un nou termini per a la presentació de les sol·licituds de 10 dies hàbils comptadors des de l’endemà que aquesta resolució .

No serà necessari que les persones que hagin presentat sol·licitud en la convocatòria publicada al BOIB núm. 120 de data 29 de setembre de 2018, hagin de tornar a presentar-la, sense perjudici de que, dins del nou termini assenyalat en aquesta resolució, puguin adjuntar els requisits i/o mèrits establerts com una nova sol·licitud.

L’ordre jurisdiccional social és el competent per resoldre les controvèrsies derivades d’aquestes bases, d’acord amb la Llei 36/2011, de 10 d’octubre, reguladora de la jurisdicció social.

 

Palma, 1 d’octubre de 2018

La directora gerent de SEMILLA Immaculada Munar Pascual