Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 10258
Exposició al públic el Projecte de reforma de vestuaris i planta soterrània del poliesportiu sa Blanca Dona, carrer des Raspallar, sense número, TM Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Executiu del Consell Insular d’Eivissa ha pres en consideració i ha aprovat inicialment, mitjançant acord de data 21 de setembre de 2018, el següent projecte:

Projecte de reforma de vestuaris i planta soterrània del poliesportiu sa Blanca Dona, redactat pels professionals PALAU GONZÁLEZ ARQUITECTOS, S.L.P., l’arquitecte, Martí Palau Martorell, col·legiat al COETIIB amb el número 624276, i l’arquitecta, Judith González García, col·legiada al COETIIB amb el número 618470, amb un pressupost d’execució per contracte de la quantitat d’1.894.959,70 € (un milió vuit-cents noranta-quatre mil nou-cents cinquanta-nou euros amb setanta cèntims), IVA inclòs.

Aquest projecte s’exposa al públic al Departament dels Serveis Tècnics d’aquest Consell Insular (av. d’Espanya, núm. 49, ciutat d’Eivissa) per un termini de 20 dies, de conformitat amb l’article 93 del RD Legislatiu 781/1986, de 18 d’abril, que aprova el text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local, i l’article 83.2 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPAC). Transcorregut el dit termini sense que s’hi hagin presentat al·legacions ni reclamacions, s’entendrà aprovat definitivament.

                  

Eivissa, 21 de setembre de 2018

La secretària tècnica de Medi Ambient, Agricultura, Cultura, Educació, Patrimoni, Esports i Joventut

Maria Catalina Tur Torres