Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 10245
Aprovació inicial modificació NNSS delimitació i ampliació solar centre docent CEIP Simó Ballester de Manacor

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l’Ajuntament de Manacor en sessió celebrada el dia 10 de setembre de 2018 ha adoptat el següent acord:

 1º) Aprovar inicialment la modificació puntual de les NN.SS. de Manacor per a la delimitació i ampliació del solar del centre docent CEIP Simó Ballester de Manacor, segons documentació tècnica redactada per la mercantil  GAAT S.L.

 2º) Sotmetre a informació pública per un termini de 30 dies hàbils la modificació puntual de les NN.SS. de Manacor referenciades al paràgraf anterior mitjançant inserció d’anunci en el BOIB , en un dels diaris de major circulació  de l’Illa de Mallorca i a la seu electrònica de l’Ajuntament de Manacor.

 El que es sotmet a informació pública per a un termini de 30 dies hàbils als efectes de donar compliment a l’art. 55 de la Llei 12/2017 d’Urbanisme de les Illes Balears. La documentació en suport paper podrà ser consultada als Serveis d’Urbanisme i Obres de 9:00 a 14:00 de dilluns a divendres, (2n. pis del Claustre de Sant Vicenç Ferrer de Manacor), i en suport informàtic a l’ apartat “Urbanisme” dels “Serveis Ciutadania” de pàgina web de l’Ajuntament de Manacor. Durant el mateix període de 30 dies es podran presentar les al·legacions que es considerin oportunes en el Registre de l’Ajuntament de Manacor o en qualsevol altre indret admès en dret.

  

Manacor, 18 de setembre de 2018

La batlessa,

Catalina Riera Mascaró