Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DEL CAMÍ

Núm. 10230
Resolució Expedient Sancionador

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent resultat infructuosa la notificació de la resolució de l’expedient sancionador que es tramita a la Sra. Bruns Stephanie Odette, per la realització d’un dipòsit de fems incontrolat, d’acord amb l’art. 44 de la Llei 39/2015 d’1 d’octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, es publica la següent:

“Se li comunica, per al seu coneixement i efectes pertinents, que en data 01-08-2018, el Sr. Batle-President, va dictar la següent Resolució:

Examinades les actuacions que obren a l’expedient sancionador seguit contra la Sra. Bruns Stephanie Odette,  per vulnerar l’art. 6 de  l’ordenança municipal de Gestió municipal de residus Los productores y poseedores iniciales de los residuos domésticos y comerciales de competencia municipal son responsables de entregarlos para su correcta gestión en la forma e instalaciones establecidas en la presente ordenanza, los residuos adquirirán el carácter de propiedad municipal. Cualquier manipulación que se desee efectuar a estos requerirá una autorización previa del Ayuntamiento”

RESULTANT.- Que per Decret de data 19-01-2018 la Batlia disposà la incoació d’expedient sancionador a la Sra. Bruns Stephanie Odette per haver efectuat un abocament a la cantonada del carrer Marques de la Fontsanta amb Jaume Ferrer d’aquesta localitat sense autorització municipal, vulnerant l’art. 6 de l’Ordenança Municipal de gestió municipal de residus i d’acord amb informe de la policia local de data 30-11-2017.               

RESULTANT.- Que efectuats els nomenaments d’instructor i secretària de l’expedient, es donà trasllat als interessats, concedint-lis el termini de quinze dies per realitzar les al·legacions que tengués per pertinents i proposar prova.

RESULTANT.- Que no havent estat possible l’entrega en mà, de la notificació i no havent estat retirada, per la interessada, del servei de correus, es fa públic l’inici d’expedient sancionador al BOIB núm. 34 de data del 17 de març de 2018.

RESULTANT.- Que durant el termini concedit a l’efecte la interessada no va presentar al·legacions.

RESULTANT.- Que la proposta de resolució va ser notificada formalment a la Sra. Bruns Stephanie Odette, atorgant-li un termini d’audiència de quinze dies per consultar l’expedient, formular al·legacions i presentar els documents o altres elements de judici que consideràs pertinent.

RESULTANT.- Que la notificació de proposta de resolució no va ser possible entregar en mà a la interessada i no havent estat retirada del servei de Correus, es fa pública, la proposta de resolució al BOIB núm. 83 de data del 5 de juliol de 2018.

RESULTANT.- Que dins el termini conferit a l’efecte per part dels interessats no va presentar al·legacions.

RESULTANT.- Que conclosa la fase d’instrucció d’aquest expedient, les actuacions practicades han estat elevades a aquesta Batlia per a la resolució del procediment.

RESULTANT.- Que en la tramitació d’aquest expedient s’han observat les prescripcions legals establertes al Decret 14/1994 de 10 de febrer, pel qual s’aprova el Reglament del procediment a seguir en l’exercici de la potestat sancionadora.

CONSIDERANT.- Que l’art. 6 de l’ordenança municipal de gestió de residus disposa que ””Los productores y poseedores iniciales de los residuos domésticos y comerciales de competencia municipal son responsables de entregarlos para su correcta gestión en la forma e instalaciones establecidas en la presente ordenanza, los residuos adquirirán el carácter de propiedad municipal. Cualquier manipulación que se desee efectuar a estos requerirá una autorización previa del Ayuntamiento”

CONSIDERANT.- Que a la vista de tot l’actuat es declara provat que es trobaren diversos residus abandonats a la cantonada del carrer Marques de la Fontsanta amb Jaume Ferrer d’aquesta localitat, sense autorització municipal, vulnerant l’esmentat article 6 de l’Ordenança municipal de gestió de residus.

CONSIDERANT.- Que les esmentades actuacions són constitutives d’una infracció tipificada com a greu a l’ordenança municipal de gestió de residus, sancionable amb multa fins a 1.500 euros (art. 26).

No obstant, atès que es tracta d’un fet puntual, es pot qualificar la infracció com a lleu i, en conseqüència, la quantia de la sanció pot oscil·lar entre 60 i 750 €, d’acord amb l’art. 26 de l’Ordenança Municipal de Gestió de Residus.

CONSIDERANT.-La proposta de resolució que efectua l’instructor de l’expedient;                              

Vist els arts. 16 i següents del Decret 14/1994 de 10 de febrer pel qual s’aprova el Reglament del procediment a seguir per l’Administració de la Comunitat Autònoma en l’exercici de la potestat sancionadora i atès tot el que s’ha exposat; aquesta Batlia en ús de les seves competències,

DECRETA

Imposar a Sra. Bruns Stephanie Odette en qualitat de responsables de la infracció tipificada a l’art. 6 de l’Ordenança Municipal de gestió de residus, una sanció de 400 €.

                  

Santa Maria del Camí, 02/10/2018.

EL BATLE-PRESIDENT

Nicolau Canyelles Parets.