Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TERRITORI, ENERGIA I MOBILITAT

Núm. 10192
Resolució del Conseller de Territori, Energia i Mobilitat per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat del Govern de les Illes Balears en el segon quadrimestre de l’any 2018 i relació complementària del primer quadrimestre de l’any 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L’article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administración i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Bulletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

D’acord amb l’anterior, es tramet al BOIB la relació de convenis subscrits durant el segon quadrimestre de 2018. A més, tambè es publica un conveni subscrit en el primer quadrimestre, atès que no s’ha rebut fins ara.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears una relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat del Govern de les Illes Balears durant el segon quadrimestre de l’any 2018:

  • Conveni de col·laboració i compromís mutu entre el Ministeri de Foment i la CAIB per a l’execució del Pla estatal de Vivenda 2018-2021.

  • Conveni col·laboració amb l’ajuntament de Palma i l’empresa municipal EMT-Palma, per garantir als residents de Menorca, Eivissa i Formentera millora en les tarifes del transport públic urbà a Palma.

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears una relació complementaria del convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat del Govern de les Illes Balears durant el primer quadrimestre de l’any 2018:

  • Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat amb l’ ajuntament de Santa Maria del Camí amb motiu de la convocatoria d’ajudes 2018 per a la rehabilitació d’edificis i habitatges inclosos dins l’àrea de regeneració i renovació urbana del centre històric de Santa Maria del Camí.

  

Palma, 27 de setembre de 2018

Per delegació de competències de la secretaria general de Territori, Energia i Mobiliat de 28/8/2018 BOIB 109 de 4/9/2018 La Directora General de Transparència i Bon Govern Montserrat Berini Pérez

Conforme amb la proposta,      

en dict RESOLUCIÓ

Palma, 27 de setembre de 2018

El Conseller de Territori, Energia i Mobilitat Marc Pons i Pons