Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

AGÈNCIA DE DESENVOLUPAMENT LOCAL DE L'AJUNTAMENT DE PALMA - PALMAACTIVA-

Núm. 10190
Aprovació inicial modificació de crèdit núm. 2 en el Pressupost de l’Agència de Desenvolupament de l’Ajuntament de Palma, PalmaActiva per a l’any 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l’Ajuntament de dia 27 de setembre de 2018 aprovà inicialment la modificació de crèdit núm. 2, de crèdit extraordinari finançada amb baixes de crèdit en el Pressupost propi de l’Agència de Desenvolupament de l’Ajuntament de Palma, PalmaActiva  de l’exercici 2018.

Conforme amb el que disposa l’article 177-2 del RDL 2/2004, de 5 de març, es fa públic que l’expedient de modificació de crèdit ha d’estar exposat durant un termini de quinze dies hàbils, comptats a partir del següent a la data d’inserció del present anunci en el BOIB, durant el qual els interessats ho poden examinar a l’Agència de Desenvolupament Local de Palma, PalmaActiva i, si escau, presentar reclamacions davant aquesta. Es considerarà definitivament aprovat si durant aquest termini no s’han presentat reclamacions, en cas contrari el Ple disposa d’un termini d’un mes per resoldre’ls.

Palma, 28 de setembre de 2018

La directora financera,

María Antònia Orell Vicens