Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 10195
Extracte de la Resolució de 27 de setembre de 2018, del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA), per la qual es convoquen ajudes de suport a les confraries de pescadors de les Illes Balears, per a l’any 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 417116

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris

Poden ser beneficiaris de les ajudes que preveu aquesta Resolució les confraries de pescadors de les Illes Balears constituïdes d’acord amb allò que preveu el Decret 61/1995, de 2 de juny (BOIB núm. 80, de 24 de juny de 1995), que estiguin inscrites en el Registre oficial de confraries de pescadors i de les seves federacions, que depèn de la Direcció General de Pesca i Medi Marí i que compleixin les obligacions que se’n deriven i que, a més a més, compleixen la resta de requisits prevists en l’article 2 de l’esmentada Ordre de la consellera d’Agricultura i Pesca, de 10 de març de 2005.

Segon. Finalitat

La finalitat d’aquestes subvencions és la participació en les despeses originades per la realització de les activitats ordinàries pròpies d’aquestes entitats, sobretot pel que fa a la tramitació d’altes i baixes dels seus membres, la gestió de vendes i la formació i la col·laboració en matèria de gestió de reserves marines.

Tercer. Bases reguladores

Ordre de la consellera d’Agricultura i Pesca, de 10 de març de 2005, per la qual s’estableixen les bases reguladores de les subvencions als sectors agrari i pesquer (BOIB núm. 43, de 17 de març de 2005).

Quart. Crèdit

Per aquesta convocatòria es destina un crèdit de de tres-cents cinquanta-cinc mil euros (355.000,00 €).

Cinquè. Import

1. L’import de l’ajuda serà del 100% de les despeses subvencionables realitzades i degudament justificades, sense que pugui superar els límits prevists en els punts 2 i 3 següents.

2. L’import màxim que pot percebre cada confraria es determinarà d’acord amb la suma dels límits següents:  

a) Nombre d’associats que hagin estat un mínim de 6 mesos d'alta a la Seguretat Social a l'any 2017: 30,00 euros per soci.

b) Per kg de producte pesquer declarat al 2017 per a cada confraria, segons les modalitats:

- 0,080 euros per kg d'embarcació d'arts menors

- 0,040 euros per kg d'embarcació d'arrossegament

- 0,030 euros per kg d'embarcació de palangre

- 0,020 euros per kg d'embarcació d'encerclament

c) Pel manteniment de l’establiment de primera venda autoritzat en cas de tenir-ne: 800 euros.

d) Pel manteniment actualitzat de les dades de l’aplicació de gestió d’armadors de la Direcció General de Pesca i Medi Marí: 900 euros. S’estableix una reducció de 300 euros per cada incompliment d’aquesta actualització que reporti i certifiqui la Direcció General de Pesca i Medi Marí.

e) En el cas de Formentera, per causa de doble insularitat: 700,00 euros per beneficiari.

f) Per la col·laboració al 2017 en la gestió de les reserves marines i transmissió de la informació, 1 euro per estadillo de registre de captures i activitat a la reserva, fins a un màxim de 100 estadillos anuals per embarcació.

g) Per cada embarcació d’arts menors amb el volum total de ventes superior o igual a la suma dels salaris mínims interprofessionals vigents dels seus tripulants: 100 euros.

h) Confraries de pescadors sense flota d’arrossegament: 2.000,00 euros.

i) Per comunicació mensual d’incidències, canvis de socis, embarcacions o altra informació rellevant: 100 euros per comunicació amb un màxim de fins a 100 euros per mes.

j) Pel transport dels productes pesquers: 40 euros per km de distància al punt de venda principal. El punt de venda principal es comunicarà a l’inici de l’any i serà comprovat anualment per la Direcció General de Pesca i Medi Marí.

k) Per la presentació correcta i en els primers 6 mesos de l’any de la memòria anual 2017 d’activitats i gestió econòmica: 400 euros.

l) Per la presentació correcta i en termini dels comptes de la Confraria, en els termes previstos en el Decret 61/1995, de 2 de juny: 600 euros.

m) Per l’assistència a les reunions sectorials convocades per la Federació de Confraries: 900 euros. S’estableix una reducció de 300 euros per cada incompliment d’assistència que reporti i certifiqui la Federació Balear de Confraries de Pescadors.

n) En concepte de costs generals d’informació i gestió: 10.000,00 euros per beneficiari.

3. La quantia màxima de la subvenció que pot rebre cada confraria és de 40.000,00 euros. Aquest límit s’aplicarà una vegada fet el repartiment d’acord amb els criteris previstos a l’apartat setè punt 2 de la resolució d’ajudes de suport a les confraries de pescadors de les Illes Balears per a l’any 2018.

Sisè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini per a presentar sol·licituds comença el dia següent a la publicació d’aquest extracte en el BOIB i finalitza dia 19 d’octubre de 2018

  

Palma, 27 de setembre de 2018

El President del FOGAIBA Vicenç Vidal Matas