Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 10169
Resolució del director general del Servei de Salut de 26 de setembre de 2018 per la qual es convoca un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu especialista d'àrea (FEA) de farmàcia hospitalària del Servei de Salut de les Illes Balears corresponents al sector sanitari de Tramuntana de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets i fonaments de dret

1. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 28 de maig de 2018 (BOIB núm. 67 de 31 de maig de 2018) i la seva modificació mitjançant la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 29 de juny de 2018 (BOIB núm. 81 de 30 de juny de 2018) es van aprovar les bases comunes, que constitueixen el règim jurídic que regeix de manera uniforme el desenvolupament de les proves selectives per cobrir les places corresponents a les ofertes públiques d’ocupació dels anys 2016 i 2017 aprovats mitjançant els acords del Consell de Govern de 16 de desembre de 2016 (BOIB núm. 158/2016), de 27 de gener de 2017 (BOIB núm. 12/2017) i de 22 de desembre de 2017 (BOIB núm. 157/2017, de 23 de desembre) del personal dependent del Servei de Salut de les Illes Balears de:

a) Facultatiu/facultativa especialista de l'àrea de pediatria.

b) Facultatiu/facultativa especialista de l'àrea d'anestèsia i reanimació.

c) Facultatiu/facultativa de l'aparell digestiu.

d) Facultatiu/facultativa d'obstetrícia i ginecologia.

e) Facultatiu/facultativa d'oftalmologia.

f) Facultatiu/facultativa d’otorinolaringologia.

g) Facultatiu/facultativa d'urologia.

h) Facultatiu/facultativa de cardiologia.

i) Facultatiu/facultativa de farmàcia hospitalària

j) Facultatiu/facultativa de medicina interna.

2. A l'annex II de les bases hi figuren les places de facultatiu especialista d'àrea de farmàcia hospitalària , que han de ser convocades, en règim descentralitzat, al sector sanitari de Tramuntana (Hospital Comarcal d’Inca).

3. La conclusió de les negociacions amb les organitzacions sindicals.

4. La disposició addicional quarta de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la convocatòria d'un concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu especialista d'àrea de farmàcia hospitalària del Servei de Salut de les Illes Balears incloses en les ofertes d'ocupació pública per als anys 2016 i 2017 del sector sanitari de Tramuntana, (Hospital Comarcal d’Inca).

2. Aprovar les bases que han de regir aquesta convocatòria, que s'adjunten a aquesta resolució com a annex.

3. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i als webs http://opoibsalut.caib.es , i www.ibsalut.es , i als taulers d'anuncis dels Serveis Centrals del Servei de Salut, de les gerències d'atenció primària i d'atenció especialitzada i de la Gerència d'Atenció a Urgències 061.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— pot interposar-se un recurs contenció administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. També pot interposar-se qualsevol altre recurs que es consideri procedent.

No obstant això, els interessats poden optar per interposar un recurs de reposició davant del mateix òrgan que la dicta en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació. En aquest cas no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que s'hagi dictat una resolució expressa o presumpta sobre el recurs de reposició, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 26 de setembre de 2018

El director general Julio Miguel Fuster Culebras er delegació de la consellera de Salut (BOIB 10/2016)

 

 

ANNEX Bases de la convocatòria

1. Es convoca un concurs oposició per cobrir 2 places vacants de personal estatutari de facultatiu especialista d'àrea de farmàcia hospitalària (FEA, grup A1) del Servei de Salut de les Illes Balears, corresponents al sector sanitari de Tramuntana de Mallorca, (Hospital Comarcal d’Inca), d'acord amb la distribució següent:

a) 2 places per al torn lliure.

2. Les proves selectives es regeixen per aquestes bases de convocatòria i la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 28 de maig de 2018 (BOIB núm.. 67 de 31 de maig de 2018) i la seva modificació mitjançant la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 29 de juny de 2018 (BOIB núm. 81 de 30 de juny de 2018) per la que es van aprovar les bases comunes, que constitueixen el règim jurídic que regeix de manera uniforme el desenvolupament de les proves selectives.

3. Per a ser admeses a les proves selectives, les persones aspirants han de complir els requisits establerts en la base segona de les bases comunes. Els requisits de titulació a què es refereix la base 2.1.c de les bases comunes són els següents:

a) FEA de farmàcia hospitalària: títol de farmacèutic/farmacèutica especialista en farmàcia hospitalària.

En el cas de les titulacions obtingudes a l'estranger, cal acreditar que estan homologades pel Ministeri d'Educació.

4. El procediment i les recomanacions per presentar les sol·licituds es detallen en la base 3 i a l'annex IV de les bases comunes. El termini per presentar sol·licituds és d'un mes a comptar des de l'endemà a la data de publicació d'aquesta resolució. Si l'últim dia és inhàbil, el termini s'ha d'entendre prorrogat al primer dia hàbil següent.

5. Els membres del Tribunal qualificador és el següent:

Titulars:

President: Olga Delgado Sánchez

Secretari: Juan Esteban Garcia Rezusta

Vocal nacional 1: Mar Crespí Monjo

Vocal nacional 2: Margarita Nigorra Caro

Vocal 1: Manel Pinteño Blanco

Vocal 2: Montse Vilanova Boltó

Vocal 3: Victor Llodrá Ortola

Vocal 4: José Antonio Luque Mesa

Suplents:

President: Pere Ventayol Bosch

Secretària: Maria Encarnación Cremades Maestre

Vocal nacional 1: Mercedes Cervera Peris

Vocal nacional 2: Nora Izco Gartzia

Vocal 1: Pedro Javier Siquier Homar

Vocal 2: Joaquín Ignacio Serrano Lopez de las Hazas

Vocal 3: Ana Aurelia Iglesias Iglesias

Vocal 4: Laura Anoz Jiménez