Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE CULTURA, PARTICIPACIÓ I ESPORTS

Núm. 10004
Resolució de la consellera de Cultura, Participació i Esports per la qual se sotmet per la qual se sotmet a un segon tràmit d’informació pública l’esborrany del Projecte de decret pel qual es desplega la Llei de museus de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 14 de març de 2018, la consellera de  Cultura, Participació i Esports va dictar la resolució mitjançant la qual s’inicia el procediment d’elaboració del Projecte de decret pel qual es desplega la Llei de museus de les Illes Balears.

2. Una vegada elaborat el Projecte de decret, d’acord amb l’article 133.2 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 43.1 b i 44 de la Llei 4/2001, de 14 de març, del Govern de les Illes Balears, entre els dies 4 de maig  i 24 de maig de 2018 l’esborrany corresponent del Projecte de decret de referència es va sotmetre a informació pública.

3. Atesos els canvis que ha experimentat l’esborrany, arran de l’acceptació de part de les esmenes presentades, es considera necessari realitzar un segon tràmit d’audiència i d’informació pública, a fi que la ciutadania hi pugui al·legar el que consideri convenient.

Atès tot això, dict la següent:

Resolució

1. Sotmetre a un segon tràmit d’informació pública l’esborrany del Projecte de decret pel qual es desplega la Llei de museus de les Illes Balears i posar-lo a disposició de les persones interessades a la Secretaria General de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports (C. de l’Uruguai, s/n, de Palma) i a la pàgina web de participació ciutadana (http://participaciociutadana.caib.es) del Govern de les Illes Balears.

2. Fixar el termini d’informació pública en quinze dies hàbils des de l’endemà d’haver-se publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Les al·legacions s’han de presentar a la seu de la Secretaria General de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports (C. de l’Uruguai, s/n, de Palma) o a qualsevol dels llocs que determina l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

3. Possibilitar la presentació d’al·legacions al Projecte per mitjans telemàtics, mitjançant l’apartat “Participació en l’elaboració normativa” de la pàgina web de participació ciutadana (http://participaciociutadana.caib.es) del Govern de les Illes Balears, dins del termini que s’estableix en l’apartat anterior, d’acord amb l’article 34.2 f de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Sempre que les al·legacions presentades mitjançant la web incloguin la identificació de la persona o l’entitat que les fa, s’inclouran en l’expedient d’elaboració normativa, encara que no constin en el registre d’entrada electrònic de l’Administració de la Comunitat Autònoma. A aquest efecte, el funcionari o funcionària de l’òrgan competent de la tramitació del procediment normatiu que les rebi electrònicament ha d’emetre una diligència de les al·legacions presentades.

4. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma, 24 de setembre de 2018

La consellera de Cultura, Participació i Esports,

Francesca Tur Riera