Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 9428
Acord del Consell de Govern de 14 de setembre de 2018 de cessament i nomenament de membres en representació del Govern de les Illes Balears a la Junta Rectora del Consorci de Gestió Sociosanitària d’Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant un conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Afers Socials, Promoció i Immigració (actualment, Conselleria de Serveis Socials i Cooperació) i el Consell Insular d’Eivissa, es formalitzà el Consorci de Gestió Sociosanitària d’Eivissa, el qual es configura com un ens públic de caràcter associatiu, voluntari, sense ànim de lucre, amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d’actuar, independent dels membres que l’integren, de naturalesa institucional i d’àmbit insular, per gestionar les infraestructures i els serveis sociosanitaris i assistencials de l’illa d’Eivissa.

Tal com disposen els Estatuts del Consorci, que n’estableixen el funcionament, aprovats per l’Acord del Consell de Govern de 14 de desembre de 2007 i publicats en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 186, de 15 de desembre de 2007, regeixen el Consorci els òrgans següents:

a. La Junta Rectora.

b. El president o la presidenta de la Junta Rectora.

c. El vicepresident o la vicepresidenta de la Junta Rectora.

d. El gerent o la gerent.

Pel que fa a la composició de la Junta Rectora, l’article 7 dels Estatuts estableix que la integren els membres següents:

a. El president o la presidenta, que és el president o la presidenta del Consell Insular d’Eivissa, que presideix el Consorci i la Junta Rectora.

b. El vicepresident o la vicepresidenta, que és el conseller executiu o la consellera executiva del Departament de Política Social i Sanitària del Consell Insular d’Eivissa.

c. Vocals:

· El conseller o la consellera d’Afers Socials, Promoció i Immigració del Govern de les Illes Balears, o la persona que delegui.

· El conseller o la consellera de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears.

· Una persona representant de la Conselleria d’Afers Socials, Promoció i Immigració del Govern de les Illes Balears.

· Una persona representant de la Conselleria de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears.

· Dues persones representants designades pel Consell Insular d’Eivissa.

El Decret 6/2017, de 7 d’abril, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s’estableix l’estructura de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i el Decret 24/2015, de 7 d’agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, configuren l’estructura i les competències de l’Administració autonòmica.

Així doncs, pertoca al Consell de Govern designar els membres en representació del Govern de les Illes Balears a la Junta Rectora del Consorci de Gestió Sociosanitària d’Eivissa.

El Consell de Govern, en la sessió de 18 de setembre de 2015, va acordar nomenar els membres de la Junta en representació de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i de la Conselleria de Salut. Aquest Acord es publicà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 138, de 19 de setembre de 2015. No obstant això, recentment s’han produït canvis en la representació de la Conselleria de Salut, de manera que correspon actualitzar la representació de l’Administració autonòmica en la Junta Rectora del Consorci.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta de la consellera de Serveis Socials i Cooperació, en la sessió de dia 14 de setembre de 2018, adoptà, entre d’altres, l’Acord següent:

Primer. Disposar el cessament de la senyora Rosario Sánchez Grau com a membre de la Junta Rectora del Consorci de Gestió Sociosanitària d’Eivissa i agrair-li els serveis prestats.

Segon. Nomenar la senyora Guadalupe Pulido Román membre de la Junta Rectora del Consorci de Gestió Sociosanitària d’Eivissa, en representació de la Conselleria de Salut.

Tercer. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma, 14 de setembre de 2018

La secretària del Consell de Govern

Pilar Costa i Serra