Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 9412
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 5 de setembre de 2018 de correcció d’errors de la Resolució del director general del Servei de Salut de l’1 d’agost de 2018 per la qual es convoca un concurs de trasllats voluntaris per proveir places bàsiques de diverses categories de personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 96/2018 de 4 d’agost, modificada per la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 9 d’agost, BOIB núm. 101/2018 de 16 d’agost)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 4 d’agost de 2018 es publicà en el BOIB núm. 96 la Resolució del director general del Servei de Salut de l’1 d’agost de 2018 per la qual es convoca un concurs de trasllats voluntaris per proveir places bàsiques de diverses categories de personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears, modificada per la Resolució del director general de 9 d’agost (BOIB núm. 101/2018 de 16 d’agost).

2. S’han advertit errors en els annexos 2 i 3.  

Fonaments de dret

1. L’article 109.2 de la Llei 39/2015, de l’1 d’octubre, del procediment administratiu comú, estableix:

Les administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d’ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2. L’article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l’òrgan que ha dictat l’acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar els errors observats en els annexos 2 i 3 de la Resolució del director general del Servei de Salut de l’1 d’agost de 2018 per la qual es convoca un concurs de trasllats voluntaris per proveir places bàsiques de diverses categories de personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 96/2018 de 4 d’agost, modificada per la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 9 d’agost, BOIB núm. 101/2018 de 16 d’agost).

2. Obrir un nou període per a presentar sol·licituds, d’un mes comptador des de l’endemà de la data de publicació d’aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, per aquelles places afectades per aquesta modificació.

3. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma, 5 de setembre de 2018

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears,

Per delegació de la consellera de Salut (BOIB 10/2016)

Julio Miguel Fuster Culebras

 

Annex II

NOTES

Correcció d’errors

 On diu:

1. En cas d'empat en la puntuació total del barem, es resoldrà a favor del concursant que dugui més temps com a personal estatutari fix en la categoria des de la qual concursa. Si es manté l'empat, es resoldrà a favor del concursant amb més temps de serveis prestats en la categoria des de la qual concursa. Si tot i així persisteix l'empat, es resoldrà a favor de l'antiguitat reconeguda, és a dir, el major temps de serveis prestats d'acord amb la Llei 70/1978, de 26 de desembre. Finalment, l'empat es resoldrà a favor del concursant de més edat.

Ha de dir:

1. En cas d'empat en la puntuació total del barem, es resoldrà a favor del concursant que tengui el nivell de català més alt. Si es manté l’empat, es resoldrà a favor del concursant que dugui més temps com a personal estatutari fix en la categoria des de la qual concursa. Si es continua mantenint l'empat, es resoldrà a favor del concursant amb més temps de serveis prestats en la categoria des de la qual concursa. Si tot i així persisteix l'empat, es resoldrà a favor de l'antiguitat reconeguda, és a dir, el major temps de serveis prestats d'acord amb la Llei 70/1978, de 26 de desembre. Finalment, l'empat es resoldrà a favor del concursant de més edat.

On diu:

4. A l'efecte de computar els serveis prestats referits al personal de reforços amb nomenament específic per a la realització d'atenció continuada, se li reconeixerà un mes complet de serveis prestats calculant-los segons les regles següents:

  • Un mes o la part que correspongui proporcionalment per cada cent noranta hores o fracció realitzades.
  • Si dins un mes natural s'han fet més de cent noranta hores, només es pot valorar un mes de serveis prestats, sense que l'excés d'hores efectuades durant aquell es pugui aplicar per computar serveis prestats establerts en la regla anterior.

Ha de dir:

4. A l'efecte de computar els serveis prestats referits al personal de reforços amb nomenament específic per a la realització d'atenció continuada, se li reconeixerà un mes complet de serveis prestats calculant-los segons les regles següents:

  • Un mes o la part que correspongui proporcionalment per cada cent cinquanta hores o fracció realitzades.
  • Si dins un mes natural s'han fet més de cent cinquanta hores, només es pot valorar un mes de serveis prestats, sense que l'excés d'hores efectuades durant aquell es pugui aplicar per computar serveis prestats establerts en la regla anterior.

   

Annex III

Correcció d’errors

On diu:

INFERMER/INFERMERA URGÈNCIES ATENCIÓ PRIMÀRIA Codi ( 073 )

Gerència

Places

Codi

061

7

07330

Ha de dir:

INFERMER/INFERMERA URGÈNCIES ATENCIÓ PRIMÀRIA Codi ( 073 )

Gerència

Places

Codi

061 - Mallorca

6

07331

061 - Menorca

1

07332

 

On diu:

INFERMER / INFERMERA SALUT MENTAL Codi ( 127)

Gerència

Places

Codi

Mallorca GAP

2

12705

Ha de dir:

INFERMER / INFERMERA SALUT MENTAL Codi ( 127)

Gerència

Places

Codi

Hospital Son Espases

4

12701

Mallorca GAP

2

12705