Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 9390
Extracte de la Resolució del President per substitució de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials de 29 d'agost de 2018, de convocatòria pública de subvencions a entitats sense afany de lucre per a projectes d'atenció integral i promoció de l'autonomia per a persones amb discapacitat associada a un diagnòstic de salut mental de l'any 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 414783

De conformitat amb el previst als articles 17.3.b i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions

Primer. Objecte

L’objecte d’aquesta convocatòria i bases reguladores específiques és el finançament de projectes d’atenció integral i de promoció de l'autonomia per a persones amb discapacitat associada a un diagnòstic de salut mental a l’àmbit territorial de Mallorca, que es troben desconnectades de la xarxa específica i de l’atenció social especialitzada.

Segon. Beneficiaris

Podran ser beneficiàries d'aquestes subvencions les entitats privades sense afany de lucre que realitzen les activitats que són objecte d’aquesta convocatòria i que compleixin els requisits següents:

  • Estar legalment constituïdes.
  • No tenir afany de lucre.
  • Tenir domicili social (representació o delegació) a l’illa de Mallorca.
  • Estar inscrita en el Registre Unificat de Serveis Socials de les Illes Balears, abans de la data de la sol·licitud en el marc d’aquesta convocatòria.
  • Tenir capacitat jurídica i d’obrar.
  • Estar al corrent en el compliment de les obligacions econòmiques amb el Consell de Mallorca i amb l’IMAS i de les altres obligacions tributàries i amb la Seguretat Social que venguin imposades per la normativa vigent.
  • No incórrer en cap de les prohibicions per ser beneficiari que estableix l’art. 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions (LGS).
  • Disposar de l’autorització per a prestar un servei d’atenció integral i de promoció de l’autonomia, o un servei d’atenció diürna o un servei ocupacional.
  • Acreditar com a mínim 1 any d’experiència en el desenvolupament d’actuacions de caràcter preventiu, assistencial i d’inserció per a persones amb discapacitat per diagnòstic de salut mental.
 

Tercer. Bases reguladores

Ordenança general de subvencions del Consell Insular de Mallorca (BOIB núm. 21, de 18 de febrer de 2017), amb les seves corresponents modificacions (BOIB núm. 96 de 4 d'agost de 2018).

Quart. Quantia

L’import màxim que es destina a aquesta convocatòria és de dos-cents quaranta-cinc mil vuit-cents cinquanta-un euros amb vint cèntims d'euro (245.851,20 €) del pressupost de despeses de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) de l'anualitat 2018 amb càrrec a la partida pressupostària 40 23128 48006.

Atenent a l'objecte de la present convocatòria i bases reguladores específiques, mesurable en nombre de mòduls d'atenció/persones ateses, s'estableix que aquest pressupost correspon als següents mòduls econòmics:

Nombre màxim de mòduls: persones ateses/mòdul d'atenció

Import unitari màxim del mòdul per mensualitat: €/ persona atesa-mòdul d'atenció/mes

Nombre de mesos d’execució

Pressupost total màxim

54

455,28 €

10

245.851,20 €

Cinquè. Termini per presentació de sol·licituds

El termini per a la presentació de les sol·licituds és de quinze dies, hàbils comptadors a partir del següent al de la publicació d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. D'acord amb l'establert a article 30.2 de la Llei 39/2015 de procediment administratiu comú de les administracions públiques, s'exclouen del còmput els dissabtes els diumenges i els declarats festius.

Sisè. Altres dades

L’execució dels projectes subvencionable s’haurà de dur a terme en el període comprés entre l’1 de febrer de 2018 i el 31 de desembre de 2018.

El model normalitzat de sol·licitud i la documentació que s’hi ha d’acompanyar es troba disponible, igualment, a la web de la seu electrònica de l'IMAS.

Palma, 6 de setembre de 2018

El Secretari delegat per substitució

(BOIB núm. 159 de 28-12-2017)

Joan Viader Soler.