Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 9382
Consell Executiu Ampliació del termini de presentació de sol·licituds en la convocatòria d'ajuts per a la creació en arts visuals i audiovisuals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Feim públic que el Consell Executiu del Consell Insular de Menorca, en sessió ordinària de dia 10 de setembre de 2018, de conformitat amb les bases aprovades en data 30.7.2018 i publicades en el (BOIB núm. 102 de 18.8.2018), va adoptar el següent acord:

Ampliar el termini de presentació d’ajuts de minimis per a la creació en arts visuals i audiovisuals 30 dies més comptats a partir del dia que es publiqui en el BOIB l’acord d’ampliació del termini.

Interposició de recursos

Contra aquest acord – que no exhaureix la via administrativa – es pot interposar un recurs d'alçada davant la Comissió de Govern en el termini d'un mes comptador des de l'endemà que s'hagi publicat, d'acord amb l'article 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i l'article 22 de la Llei 8/2000, de 27 d'octubre, de consells insulars.

L'esmentat recurs s'entendrà desestimat, si no es notifica la resolució corresponent, quan hagin transcorregut tres mesos des de la seva interposició. Contra la desestimació del recurs d'alçada per silenci administratiu podreu interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma

  

Maó, 11 de setembre de 2018

La secretària interina,

Rosa Salord Oleo